Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Třeba tohle je právě to krytí. Jak měli fašouni za II. sv. války ty zaměřovací rádiové vozy (fstejte se, nitz se fam nestane). Plznička je ideální krytí. Kdyby to byl třeba Platan, nebo Černá hora, taky by lidi zdrhali. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Žijeme v těžké době. Proto jsem se přihlásil jako dobrovolník na test ruské vakcíny proti Covidu 19.
Včera jsem dostala pяvní dávku. Myslím, že vakcína je иaprosto вezpečná bez veдlejších účiиků. Nicméиě я чувствую себя немного странно и я думаю, что вытащил ослиные уши.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Raději do humoru. Vítejte v roce 2020, ve státní správě se spouští pilotní projekt který přinese nevídanou novinku, a to emaily! Chce se mi spíš brečet,ale raději se budu smát. A napadá mě, nechcete se někdo tak jako spojit a založíme si třeba zdravotní pojišťovnu nebo tak něco? :D :D :D Nebo nějakej soukromej úřad, požádáme o dotaci ze státního rozpočtu a jedém :lol2:

 

2020-09-16 12.57.32.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tom4: nedávno byl v TV jakýsi obvoďák, který prohlašoval jak jsou špatné elektronické neschopenky. Hned ale prohlásil, že elektronické neschopenky jsou super, protože nemocný pacient na základě elektronicky zaslané zprávy o nemoci může dostat elektronickou neschopenku když leží doma aniž by se dostavil k lékaři a zamořil čekárnu s jinými nemocnými pacienty čekajícími na ošetření. Kdo se v tom pak má vyznat .... 😭

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Státní zaměstnanec chce po poště, aby prokázala dokladem od jiného státního zaměstnance, že majetek státu, který pošta balila dle zadání státního zaměstnance, není tím čím si mysli tento státní zaměstnanec že je, ale je tím čím si myslí druhý státní zaměstnanec. Protože kdyby byl tím, čím si myslí první státní zaměstnanec, byl by tento státní majetek znehodnocen postupem balení, které si objednal státní zaměstnanec.

 

 

Edit- nic proti zaměstnancům státu ...

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...