Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 16 hodinami, Radek124 napsal:

@shaggy: Brrr, nechci vidět co má ten 28-prsťák v gatích, historické video "Ein Mann mit Zwei Kanonen" si radši pogooglujte sami... :smoke:

Mě by zas zajímalo, jak řiká takovej polydaktyl svýmu šestýmu prstu. A jestli vnímá jako "prst navíc" ten na kraji (druhej malíček), nebo jinej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mě takhle při večeru totál rozsekala manželka, potažmo borec komentující na FB článek o tom ichtylovi Škarkovi, jak prohlásil, že nenarozené děti jsou zrůdy, či co. Neřeším, jak to myslel nebo nemyslel, posral to každopádně.
Nicméně, mezi záplavou komentářů typu "bakaný chlapec, to naše malá měla při narození xy gr a už je šikulka... " střelec Ríša nabil trochu větší ráži, a tříštivou municí, která mě úplně sundala. Viz foto (páč jsem věděl, že já to na screensho na fb nevyhrabu). Super to bylo především v tom namíchnutě-ňuňavém příspěvkovém okolí.
Už vím, co to znamená nebrat si servítky. ab80916443afe1e15b50fce449776624.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Tom4 napsal:

Tak ono to při korespondenčnim hlasování možné je, a to samozřejmě pro obě strany. :)

 

Tak nás teda dneska v noci Kačer pobavil náramně. Žena to sleduje a někdy, myslim po pulnoci, pustila jeho tiskovku a tam teda plakal hodně, jak mu ukradli volby. Takhle dobře vážně zahranou grotesku jsem už dlouho neviděl, při tom hereckým obsazení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kombinace přehnaného egoismu, narcismu a touhy dokázat, že "na to ještě člověk má", je při smíchání s Trumpovo jednodušší myslí poměrně zajímavý koktejl. Hlavně, že jdou do právního boje jeho věrní zastánci, v čele s úchylem Giulianim. Lituju soudce už teď.

Skvěle toho konspiračního pomatence Trumpa vystihl novinář pro CNN Anderson. "That is the President of the United States, the most powerful person in the world, and we see him like an obese turtle on his back flailing in the hot sun, realising his time is over." 😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...