Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Je to cajk, pokud se to zatavi. Tim vznikne jakasi "glazura". Rez je blbej. Samozrejme se to nejak "zatahnout", ale zalezi jak dokonale. Pochopitelne to neni jako cumlat tu barvu, ale beznym zpusobem by se to na trh jakozto nezdrave nedostalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, sibirnaya napsal:

Ja teda Perrier kupuje, bo je krasne bublinkatej. A dycky si vzpomenu na Team America - Teroriste otravili pramen Perrier, stredni trida vymrela do tydne :D

Ty wole nacelniku sem si myslel ze sem taky stredni trida ale tohle sem pil jenom jednou, kdyz doslo sampansky a navic sem potreboval zapit kaviar kterej mi vubec nechutnal!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Travexi, pokud se chtěl Odjinud obhájit, měl možnost. Zákaz přispívání se nevztahuje na SZ. Můžeš stokrát polemizovat o oprávněnosti banu, ale určitě si vzpomeneš, že vytváření vícenásobných identit je na Chronomagu zakázané. A k tomu dle Tvého "teplého bonzu" dodám pouze jediné - nebyl potřeba, a myslím, že to autor onoho print screenu ani jako bonz nemyslel. Psali jsme si.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 40 minutami, travex napsal:

No, zajímavá sonda tohleto.
Kolega odjinud si udělal prdel ve vláknu k tomu určeném, jeho Veličenstvo mu dá ban s nějakým blábolem a potom se hned objeví pěkně za tepla bonz.

Jsme v Humoru, bonz to fakt nebyl, jen me rozesmalo, jak vyskocil novy stejny uzivatel cislo dva.. 

Btw jsem si myslel, ze kdyz ma nekdo banana, ze se blokuje cela IP adresa nevim.. treba si jen nekdo jiny udelal pr*el a zalozil ten profil.. kdybych dostal banana urcite nedojdu se stejnym nickem 😄 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...