Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Asi víte, že počet policajtů pro výměnu jedné žárovky je 13.

Ovšem návrh z vlády jak vrátit poslední ročníky do škol to rozhodně přebíjí. Zapojeny kraje, MŠMT, školy, laboratoře a KHS :D

cituji z tisku:

"Testovat se bude patrně jednou týdně. Půjde o neinvazivní PCR testy. Laboratoře by měly sady do škol dodat, a pak vzorky opět odvézt. V plánu se ale uvažuje i tom, že by rozvoz a svoz materiálu zajišťovali nepedagogičtí pracovníci škol.

Škola také zajistí místo, ideálně venkovní přístřešek, kde bude testování probíhat. V jednu chvíli se na místě sejde maximálně skupina po 15 studentech, kterou doplní čtyři zaměstnanci školy.

Dva budou vydávat testovací sady a vyplňovat formuláře, další bude dohlížet nad prováděním testů a případně provede instruktáž. Poslední člověk pak vzorky vybere.

Výsledky z laboratoří školy dostanou vždy do sedmi hodin ráno následujícího dne. Pokud krajská hygienická stanice rozhodne o karanténě aspoň poloviny třídy, skupina přechází opět do distanční výuky."

 

Pro rýpavé jedince, ano je to humorné. Ano, moje řešení by bylo poslat studenty na testy které se dělají na každém městě a s potvrzením o neg. přijít do školy. To je ale pro naše papaláše asi scifi. Nebo někdo vyrábí testovací přístřešky 😃😃😃

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tvl, to je vec! Ja sem enem hlupy delnik a vubec si to neumim predstavit. O vikendu sem kecal s kamoskou ucitelkou. Mimo jine rikala, jak to maji ty rocniky, co chodi do skoly. Nejake dodrzovani rousek apod je uplne nemyslitelne. Este tak v hodine, ze to je sice povinne, ale i tak s tim decka delaji psi kusy. O prestavkach neresitelne. 

Vcil sem ji psal, kolik zaku ma jejich zakladni skola. Psala cca 600. Jak se bude testovat tolik zaku? Aby to melo smysl? Nez se otestuje 100 zaku, tak uz se mezi sebou 3x vsichni pomichaji :-D. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 31 minutami, yed69 napsal:

A co je veselé, to "Nezdvořák" nebo "do piče" nebo "z prdele"?? 😵

Vtip Ti buď přijde vtipný nebo ne, vysvětlovat jde špatně. Když ještě rozebíráš vtipy do detailu, tak to je úplně špatně.

Já jsem si představil umělecky zahloubaný orchestr v těch fracích a šatičkách, jehož členové místo "hovno" říkají "nikoliv" a do toho jim pan skladatel vysvětlí, že to hrajou napiču a to mě pobavilo

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 46 minutami, Lobber napsal:

Tak se přiznejte kluci ..... Kdo si z Vás pilotů dal před ranním proletem rozcvičku 😂

 

https://www.instagram.com/p/CLCXJ2RBJMC/?igshid=1md1oh2dsvgao

A pak, že je řízení letadla těžký... vždyť to lítá samo. 😄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 46 minutami, guzmic napsal:

A pak, že je řízení letadla těžký... vždyť to lítá samo. 😄

Tak to samé jsem spal kamarádovi 😂 

tahaj za pilotní průkaz zbytečně jen peníze .... A ty si tam jak vidno můžeš udělat grupen párty..... 

a stejně doletíš na místo určení 😂😂😂 i bez autopilota .... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...