Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Kozy - vyprodáno - Český Krumlov - Bazoš.cz (bazos.cz)

Kozy - vyprodáno

Takže asi tak,
někdy asi léta páně 2014 jsme si říkali, co s jedním naším statkem a osvítila nás myšlenka (zpětně jí hodnotím jako vcelku naivní), že jelikož je to kousek od Kaplice tak tam uděláme "mini-zoo" a budou tam chodit zástupy maminek se dětma a zájezdy ze škol od mosteckých uhelných pánví se dívat na to jak koza žere seno, kráva dává mlíko a tak podobně. Takže jsme začali tím, že jsme pořídili osla, osum ovcí a podobný počet koz. Naše naivita se rozplynula ve chvíli, kdy se ukázalo, že osel, který právě pohlavně dospěl v hřebce a stejně jako většina mladých mužů začal objevovat svou vlastní sexualitu. Bohužel nikoliv nad kadalogem spodního prádla, ale jeho cílem se staly ovce. Takže tímto se omlouvám maminkám s dětmi a školním zájezdům z mostecka, kteří toto museli vidět a od té doby jim děti koktají.
Dalším hřebíkem do rakve projektu "mini zoo" byly inzerované kozy, který prostě sežerou všechno a kdyby zavětřili popínavou růži na pobřezí Sanfranciského zálivu, utekly by i z Alcatrazu. Pokusil jsem se nabídnout vězeňské službě ČR jako pokusné králíky pro zkoušení nových technologií pro zabezpečení vězeňských objektů s vidinou dostat se tímto nápadem do žebříčku magazínu Forbes "30 pod 30", ovšem místo toho se mne ministerský rada pouze slušně otázal na moje zdraví. Jsou to nejgeinálnější mastermindi útěkú odkudkoliv a už z dálky slyšíte ty jejich pidi mozečky šrotovat, jak vás zase akorát naserou.

Long story short, osel p*cal ovce a ty zku*vený kozy sežraly všem sousedům v rádiusu 10 km cokoliv měli na zahradě vč. rýče a zahradního trpaslíka.

Tím se rozplynul náš sen o "mini zoo".

Osel je pryč, ovce taky, zbývají kozy.

Za odvoz nabízím všechny ty hajzly na přiloženém obrázku, kde je zřejmý, že maj zas něco za lubem.

Jinak si už řezník brousí nůž, nemám na ně náladu. Naposledy podkousaly zespoda a zezadu komínek balíků sena ve stodole a ten se pak zřítil na traktor.

Opakuji - ZA ODVOZ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, doufám, že to tu ještě nikdo neviděl 😁 Video se jmenuje: ,,If Kickstarter watch brands were honest"

Docela mě to pobavilo, tak ať to vylepší den, i vám ! 😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...