Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

@JoyStick Ekonomická encyklopedie 2122: od roku 2022 švýcarská firma Rolex přešla od výroby náramkových hodinek k prodeji jejich tištěných katalogů a kryptoměnových poukazů na místo v neveřejném pořadníku, protože akcionáři schválený vzorec pro každoroční růst ziskovosti korporace definitivně snížil fyzickou produkci většiny nabízených modelů pod 1 kus na trhu ročně :speak_cool:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rolex uvolni coskoro apku do mobilu... ta bude zdarma, ale aby ukazovala cas so skinom nejakeho modelu, budes si musiet v online aukcii vydrazit prislusny NFT. Chronomagor bude moct mat celu svoju oblubenu kolekciu vzdy so sebou a odpadnu problemy s lestenim a ocucanymi bonbonmi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 hodinami, JoyStick napsal:

@Radek124 Tohle je fakt vtipná story o JLC, ale je to svázanejch 10 obrázků a bohužel ani debilní 1,1MB soubor to neumí neskurvit. Přestává mě bavit na chronomag nahrávat jakýkoliv obrázky, ta kvalita je fakt tragická.

@adasek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Radek124 Je to v tomto případě “moje” slátanina těch 10 obrázků, protože vkládat sem deseti obrázkový příběh mi nepřišlo úplně vhodné. Mimo jiné z toho důvodu co píšeš.
Nevytvořil jsem ho, jen jsem ho dal do “prezentovatelné” formy. Jasně, mohl jsem to dát na imgur nebo clickpix nebo jinou službu a dát sem link, ale to mi také jaksi nepřišlo jako úplně vhodná cesta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...