Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Fiala se Stanjurou jedou v limuzíně na inspekci po Česku.

Přijdou do školy, střechou zatéká, omítka opadaná,

všude zima - ředitel žádá 0,5 mil/kč na opravu - Fiala mu vysvětlí, že je krize a musí se šetřit. Druhou návštěvou je věznice - střecha perfektní, nové omítky, všude teplo, na každém pokoji televize, vyhřívaný bazén, golfové hřiště, volejbal, spousta zájmových kroužků - ptají se ředitele, zda něco nepotřebuje odpovídá že, nic, že mají vše potřebné - Fiala mu přesto dá 5 mil na vylepšení posilovny. Sednou do limuzíny a Stanjura se ptá Fialy - tak to mi vysvětli, tamta škola potřebovala zjevně peníze a nic jsi nedal a ve vězení nic nechtěli, a dal jsi jim 5 mega.

Fiala se shovívavě usměje a říká "My dva už do školy chodit nebudeme" !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V kupé vlaku rabín a katolík již delší dobu diskutují o tom, kdo byl kdo ze slavných osob v dějinách. Diskuze probíhá, pán vyjmenoval kdekoho, Mendelssohna, Goyu… „Schoppenauer,“ pokračuje muž. „To byl Žid,“ odvětí rabín. „Freud!“ „Taky Žid.“ „Marx!!“ „Jistě, známý Žid.“ „Einstein!!“ „Taky Žid.“ „Ježíšmarjá!!!“ vybuchne už rozzuřený katolík. „Taky židi,“ zní suchá odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeden z dob povinné vojenské služby...

Ve vlaku jede v kupé záklaďák, major a matka s dcerou. Vlak vjede do tunelu,  ozve se vyjeknutí a facka. Vlak vyjede z tunelu a major se drží za hubu. A matka si myslí...to on dceru obtěžoval a ta mu jí vrazila. A dcera si myslí....to on mě  chtěl obtěžovat a spletl si mě  ve tmě s mámou a ta mu ji vrazila. A major si myslí...ten blbec nadrženej vojín si něco zkusil na dceru a ta se ve tmě spletla a vrazila ji mě.  A záklaďák si myslí....až bude další tunel, tak zase vyjeknu a zase mu ji natáhnu....

Upraveno uživatelem varjag
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...