Jump to content

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

před 29 minutami, JoyStick napsal:

Prosim?

Osobně se držím tak daleko od zpráv že vlastně už koukám jen na AZ kvíz a poslouchám starý songy v autě, ale nějakou informovanost si držím, bohužel se mi tak do mozku dostávají i tyhle masakry :D

třeba zde: 

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/jana-malacova-matej-stropnicky.A210721_154933_domaci_vlc

edit. Asi nejlepší pasáž, když jsme v humoru:

"

Stropnický k akci na svém facebookovém profilu přiblížil, že se do firmy čítající zhruba devět stovek zaměstnanců vydali, aby zjistili, zda zaměstnavatel dodržuje základní pracovní podmínky. „Zaměstnavatel o akci nemá vědět předem a musí inspekci strpět bez prodlení, což se i stalo,“ uvedl Stropnický.

Inspektoři podle něj záhy začali obcházet jednotlivé zaměstnance a vyplňovat s nimi dotazníky o pracovní době, vyplácené mzdě či přesčasech. To budou do několika týdnů porovnávat se smlouvami.

Edited by Tom4

před 8 minutami, Tom4 napsal:

Osobně se držím tak daleko od zpráv že vlastně už koukám jen na AZ kvíz a poslouchám starý songy v autě, ale nějakou informovanost si držím, bohužel se mi tak do mozku dostávají i tyhle masakry :D

třeba zde: 

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/jana-malacova-matej-stropnicky.A210721_154933_domaci_vlc

TV nesleduju 10+ let, tyhle idiotský plátky nečtu a snažim se vyhýbat všemu podobnýmu. Akorát si mě utvrdil v tom proč. Nemám slov.

Vidíš, třeba jeden kolega co má řekl bych solidně úspěšnou firmu se svou paní, která je velmi akční a schopná, tak ta mi říká hele, já vlastně nepotřebuju televizi, noviny, zprávy, daňový a účetnický časopisy, mně stačí jen a pouze Blesk :D

říkám jako si děláš prdel? Prej tak to ani náhodou, v tomhle bulváru víš přesně co se schválilo za zákony, kdy máš zaplatit daně a tak :D

Edited by Tom4