klobadysek Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 V 3. 4. 2022 v 22:38, dr.sphinx napsal: Jako dítě jsem strávil docela dost času dojížděním busem od vlaku na chatu. Tohle je přesně styl fórů, který mívali autobusáci vylepený různě po velíně svojí karosy. Fór slabý, ale prdelka nádherná... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dykmore Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 Já to mám přesně naopak, na ten zadek jsem se ani nepodíval, soustředil jsem se jen na drsný text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick06 Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 Já to mám přesně naopak, na ten zadek jsem se ani nepodíval, soustředil jsem se jen na drsný text.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muffik Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 před 8 hodinami, orol napsal: Hmm, tohle je teda ruskej humor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 Jooo, to si dycky vzpomenu na kreslenou karikaturu z roku 1939, kdyz zacala "talvisota". Jak na tom kopci stoji dva finsti vojaci na lyzich a koukaji do udoli, kde se vali ruske hordy. A pod tim je text (volne prelozeno): "Boze, takovejch rusu, kam to vsechno pohrbime?!?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
varjag Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 před 7 minutami, Xenomorfus napsal: Jooo, to si dycky vzpomenu na kreslenou karikaturu z roku 1939, kdyz zacala "talvisota". Jak na tom kopci stoji dva finsti vojaci na lyzich a koukaji do udoli, kde se vali ruske hordy. A pod tim je text (volne prelozeno): "Boze, takovejch rusu, kam to vsechno pohrbime?!?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 Před hodinou, Xenomorfus napsal: Jooo, to si dycky vzpomenu na kreslenou karikaturu z roku 1939, kdyz zacala "talvisota". Jak na tom kopci stoji dva finsti vojaci na lyzich a koukaji do udoli, kde se vali ruske hordy. A pod tim je text (volne prelozeno): "Boze, takovejch rusu, kam to vsechno pohrbime?!?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
varjag Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 1945 - ruští vojáci poprvé vidí splachovací záchod 1968 - ruští vojáci poprvé vidí splachovací záchod 2022 - ruští vojáci poprvé vidí splachovací záchod Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odjinud Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 no tvl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 Asi jsem divnej, ale něco mi tam neštymuje ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 před 6 minutami, Frostie napsal: To souvisí s těma bačkorama, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 @nizkotucnytvaroh tak trochu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohrenstein Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 Před hodinou, nizkotucnytvaroh napsal: Asi jsem divnej, ale něco mi tam neštymuje ... Čistě anatomicky díry maj bejt pod vocasem. Jinak jsou to pouhý bačkory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 před 5 hodinami, Frostie napsal: Od té doby co je zakázán sex se zvířaty, funguje pořad "Farmář hledá ženu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 ...jo, asi jak kamos ze Stare Vsi vypravel, jak jeho soused zemedelec si nasel babu pres "seznamku". Sem ptam jestli nejakou tu, na kterou sou reklamy a na to mi odvetil: " Ne, na Agroportale" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 Borci, tohle nejde asi jinam napsat. Sedím v hospodě v jednom městyse u Prahy. Vedle u stolu borec v teplácích valí klíny do hlavy jedné nebohé kavce a snaží se jí namluvit, že ten kšeft s pozemkama s ekozatezi je naprosto košer, a že z toho vyloupnou 400 míčů. No Ty p-čo, devadesátky jsou zpět!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 před 21 hodinami, Xenomorfus napsal: Jooo, to si dycky vzpomenu na kreslenou karikaturu z roku 1939, kdyz zacala "talvisota". Jak na tom kopci stoji dva finsti vojaci na lyzich a koukaji do udoli, kde se vali ruske hordy. A pod tim je text (volne prelozeno): "Boze, takovejch rusu, kam to vsechno pohrbime?!?" Tak mi to nedalo, citát jsem našel, ale obrázek jen tento (určitě ale bude ve víc verzích), každopádně dobrý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
horal Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 před 24 minutami, warann napsal: Tak mi to nedalo, citát jsem našel, ale obrázek jen tento (určitě ale bude ve víc verzích), každopádně dobrý. Díkec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts