Jump to content

Recommended Posts

Jo, tohle je vsude. Jezdim hodne po domkarich a starousedlici vs. naplava je oblibene tema. Ovsem stiznosti naplavy na venkov prevazuji v drtive vetsine. Zkratka nepochopis.

před 32 minutami, EpsteinBarr napsal:

Stalo sa to velmi davno, ked som este byval u rodicov a chodil na vysku. Takto cez skuskove, ked som isiel spat okolo 2-3 rano a o chvilu zacal vzadu na zahrade kikirikat kohut, bolo to na zblaznenie. Jedneho rana som vzal vzduchovku a kohuta som strelil rovno do tej jeho malej hlavicky.
Po chvili ma ale napadlo, ze dedo takto o chvilu jednu streli mne za toho kohuta. Tak som ho vzal na zahradu a naaranzoval crime scene tak, ze kohut akoze zahynul po utoku jastraba, ked chranil sliepky. Nevyslo to 🙈 

😂 To já ti jel jednou na návštěvu ke strýcovi, no ten dojebaný do krve jak kdyby si ho podalo deset černochů, takový obličej už jsem dlouho neviděl.....no a on ti kohout mu dal do držky, a hned šel pod sekeru 😁 Jsem ani nevěděl jak moc nebezpeční dokážou ty potvory být.

před 49 minutami, African napsal:

😂 To já ti jel jednou na návštěvu ke strýcovi, no ten dojebaný do krve jak kdyby si ho podalo deset černochů, takový obličej už jsem dlouho neviděl.....no a on ti kohout mu dal do držky, a hned šel pod sekeru 😁 Jsem ani nevěděl jak moc nebezpeční dokážou ty potvory být.

Copak kohout, ALE zkoušeli jste jako malí vytrhnout pero na čelenku krocanovi z ocasu?!😄

před 5 minutami, horal napsal:

Copak kohout, ALE zkoušeli jste jako malí vytrhnout pero na čelenku krocanovi z ocasu?!😄

Ne, ale dokážu si to trochu představit 😅

A zkouseli ste nekdy nakapat želvě kapky do oci? Akce na nekolik hodin 😄 . Kdyz mi to kamoska popisovala, brecel sem smichy. V kostce...

...zelva dostala do oci zanet a bylo treba ji pravidelne kapat kapky. Od dob, co si dve male zelvicky privezla z dovolene, ubehlo pres dvacet let a zelvy sou dneska jak lavory. Takze milou zelvu umistila do umyvadla, aby nikam nezdrhla. Samozrejme po manipulaci chvili trva, nez zelva vytahne hlavu z krunyre a zacne se rozhlizet. A to je presne ten okamzik, kdy se musi kapnout a hlavne se musi jeden trefit do oka. Coz se vetsinou napoprve hned nepovede. Takze zelva bleskurychle schova hlavu zase do krunyre a treba pul hodiny ji nevystrci. Takze druhy pokus. Nekdy i treti. A totez s druhym okem 😄 .