Jump to content

Recommended Posts

před 29 minutami, ragu napsal:

Ale hovno. Každej kdo viděl Chobotnice z II. patra má jasno.

Přesně, to řízly tím lejzrem co jim šel s chapadel... to už se ví dávno.

Link to comment
Share on other sites

Nicméně něco na tom je. Za prvé čím víc plátků, tím víc práce a výrobního času a to platí zákazník. Rozdíl v chuti tu taky je. Ukrojte si a snězte 5 dkg uheráku a pak si vzpomeňte (starší generace) na jeden z typických předkrmů v restauracích před mnoha lety a to 5 dkg uheráku, máslo, okurka. Uherák byl nakrájený na mikroplátky tloušťky papíru a ta chuť byla úplně jiná...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...