Americkej Posted May 28 Report Share Posted May 28 Přesně, čeká na 2:47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmx Posted May 28 Report Share Posted May 28 Parkovací čáry můžou stresovat, radši tam ani nezajíždět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted May 29 Report Share Posted May 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan7 Posted May 29 Report Share Posted May 29 před 40 minutami, Lynx12 napsal: Na razítku Uherské Hradiště. Tam už určitě je láhev vína v povinné výbavě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarka Farka Posted May 29 Report Share Posted May 29 activist teacher ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Posted May 29 Report Share Posted May 29 před 3 hodinami, Lynx12 napsal: To mi připomnělo, jak jsem si jednou užíval cestu domů a pustil si rádio na "plné kule" ... při refrénu najednou takovej divnej zvuk, ... opakoval se a já si říkal, že jsem asi tou hlasitostí urval závěs reproduktoru... nakonec se ukázalo, že junior nechal pod sedačkou odhozený Čtyřlístek Link to comment Share on other sites More sharing options...
dykmore Posted May 29 Report Share Posted May 29 před 21 hodinami, rmx napsal: Parkovací čáry můžou stresovat, radši tam ani nezajíždět. A nebo se dá taky do podélného parkování zaparkovat příčně to auto v tu chvíli opravdu nevyjíždělo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepino777 Posted May 29 Report Share Posted May 29 To už je skoro na založení vlákna Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted May 29 Report Share Posted May 29 Výzva přijata... dnes ráno Link to comment Share on other sites More sharing options...
dykmore Posted May 29 Report Share Posted May 29 Ještě jeden, sice bez aut, ale zapotil jsem se, než jsem pochopil, že to nemám šanci pochopit a zaparkoval jsem jinde.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unimatic_fan Posted May 29 Report Share Posted May 29 před 18 minutami, dykmore napsal: Ještě jeden, sice bez aut, ale zapotil jsem se, než jsem pochopil, že to nemám šanci pochopit a zaparkoval jsem jinde.. To je Poruba, Nerudovo náměstí! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dykmore Posted May 29 Report Share Posted May 29 Bingo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted May 29 Report Share Posted May 29 před 4 hodinami, dykmore napsal: Ještě jeden, sice bez aut, ale zapotil jsem se, než jsem pochopil, že to nemám šanci pochopit a zaparkoval jsem jinde.. Tohle jsou případy kdy volim ty šikmý čáry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WATCHES Posted May 30 Report Share Posted May 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VS Posted May 30 Report Share Posted May 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFL Posted May 30 Report Share Posted May 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted May 30 Report Share Posted May 30 No ten je ale krásně nekorektní Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted May 31 Report Share Posted May 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VS Posted June 1 Report Share Posted June 1 Pohled uživatele: Vypnul se mi počítač. Volám "ajťáka". Po mnoha urgencích přichází, těžce vzdychne, něco si mumlá pod nos, asi 10krát se otáčí na mé židli, kopne do počítače a ten se zapíná. Znovu si těžce povzdychne, stále mumlá a bez pozdravu odchází. Je to prostě namyšlený blb. Pohled správce IT: Zavolali mě k uživateli. Ten idiot si myslí, že jsem tu snad jen kvůli němu. Zjišťuji, že se pořád točil na židli, až se mu na ni namotal kabel ze zásuvky. Tiše nadávám, odmotávám kabel, odkopávám ho co nejdál pod stůl, aby to zase nenamotal, zapínám ho a on čumí jako když nadloube volovi. Je to prostě blb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Campino Posted June 1 Report Share Posted June 1 Před hodinou, VS napsal: Pohled uživatele: Vypnul se mi počítač. Volám "ajťáka". Po mnoha urgencích přichází, těžce vzdychne, něco si mumlá pod nos, asi 10krát se otáčí na mé židli, kopne do počítače a ten se zapíná. Znovu si těžce povzdychne, stále mumlá a bez pozdravu odchází. Je to prostě namyšlený blb. Pohled správce IT: Zavolali mě k uživateli. Ten idiot si myslí, že jsem tu snad jen kvůli němu. Zjišťuji, že se pořád točil na židli, až se mu na ni namotal kabel ze zásuvky. Tiše nadávám, odmotávám kabel, odkopávám ho co nejdál pod stůl, aby to zase nenamotal, zapínám ho a on čumí jako když nadloube volovi. Je to prostě blb. Skoro som si cvrkol do gati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts