Jump to content

Recommended Posts

Prdlajs, vy jste trubky stejně jako ti pitomci v televizních médiích. Americká plavkyně se jmenuje - LEDECKY. A jejich rodinný příběh stojí za přemýšlení.

Takže Ledecky - a ne Ledecká jako Ester. Takže tyhle rádoby hloupostí číří media a televize. Ovšem tady je to jako mor, oblbovat lidi je snadné a voni to žerou. 😎

Edited by eloga

před 22 minutami, eloga napsal:

Prdlajs, vy jste trubky stejně jako ti pitomci v televizních médiích. Americká plavkyně se jmenuje - LEDECKY. A jejich rodinný příběh stojí za přemýšlení.

Takže Ledecky - a ne Ledecká jako Ester. Takže tyhle rádoby hloupostí číří media a televize. Ovšem tady je to jako mor, oblbovat lidi je snadné a voni to žerou. 😎

Elogo, začínáš Radkovatět. @Radek124. Prosím,nepiš své hlubokomyslné polemiky do vlákna humor. Díky.

• Like 2

před 5 hodinami, Radek124 napsal:

Ať to tu není jenom samá olympiáda, kdopak z místních motorkářů se pozná hned po ránu? 🚽

Beznazvu.jpg.5d69c3f26b020e068dd00b505ba9dea5.jpg

Tenhle mi připomněl video, u motokrosaře jsem uchcával smíchy

• Haha 1
  • Upvote 1

@odjinud já ho zažil naživo na jednom lepším plese organizovaném státním podnikem a od té doby ho nemusím.

Absolutně neodhadl vhodnost svého chování a poměrně noblesní akci tím totálně degradoval....

To rok předtím tu akci Lucie Bílá naopak povýšila na ještě vyšší level 👍