prischera Odesláno 21. října Nahlásit Odesláno 21. října "Maúcta Roubíček, slyšel jsem že se oženil!" "Jo,jo" "A ?" Spokojený?" "Freilich, už mě nebavilo potloukat se stále po hospodách ." "A teď?" "Teď už mě to zase baví ." 12
Conrad Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října Ostrava je kraj razovity Radim Ivan, místostarosta městské části Ostrava Jih, se přihlásil do souboje o post šéfa ODS. „Du do toho p*čo,“ napsal na sociální síti X. Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/souboj-o-post-sefa-ods-radim-ivan-martin-kupka-strejcokracie.A251024_080811_domaci_kop?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz 1
Jehlan Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října (upraveno) Weirdo watch "kde je kulička? !" Ace | Hodinky s designem rulety z nerezové oceli stříbrné barvy | Skladem! | Seizmont Upraveno 24. října uživatelem Jehlan
Conrad Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října před 37 minutami, Jehlan napsal: Weirdo watch "kde je kulička? !" Ace | Hodinky s designem rulety z nerezové oceli stříbrné barvy | Skladem! | Seizmont Vsadil jsi 10 černá? 1
Lynx12 Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října Uloveno na TW SnapReels.Net_j2AC9tbcULQVod4u_600p.mp4 8
Conrad Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října před 2 hodinami, Conrad napsal: Ostrava je kraj razovity Radim Ivan, místostarosta městské části Ostrava Jih, se přihlásil do souboje o post šéfa ODS. „Du do toho p*čo,“ napsal na sociální síti X. Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/souboj-o-post-sefa-ods-radim-ivan-martin-kupka-strejcokracie.A251024_080811_domaci_kop?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Pod tímto chlapcem by mohlo ODS čekat veselé oživení, pokud by jej opustila manželka patrně by to oznámil svým spolustraníkům stručným- P˙*ča v p*či p*čo
geometr Odesláno 25. října Nahlásit Odesláno 25. října "Pražský institut pro urážení Brna" No ale asi mají v názvu blbě velký "B", když jde o institut takového názvu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se