long Posted May 17, 2020 Report Share Posted May 17, 2020 Dobrý den, přátelé, kamarádi, chronopacienti dovoluji si oznámit, Vám všem, že už zase fungujeme Umíme na zakázku vyrobit ze zlata fakticky vše a řada z Vás to již ví. Chcete šperk, který bude mít nádech starých časů ? Vyrobíme. Chcete hodně moderní šperk? Vyrobíme Chcete šperk, který jste viděli někde za výlohou na dovolené ? Vyrobíme Chcete třeba kroužek na klíče ve zlatě s diamantem ? Vyrobíme Chcete vyrobit prsteny zásnubní nebo snubní ? Vyrobíme Vyrobíme Vám na (M)míru opravdu skoro vše, co Vás napadne a na co Vám stačí představivost . Když nám dáte dostatek času, my si již poradíme k Vaší plné spokojenosti. Jsme malí, ale šikovní. Děkuji za zhlédnutí fotek Míra Magic Diamonds Zakázková výroba šperků Miroslav Šimůnek Phone no. +420 602 815 265 info@magicdiamonds.cz www.magicdiamonds.cz https://www.facebook...agicdiamondsCZ/ Děkuji Bertovi za možnost hodit sem pár vět s agitkou. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
semi001 Posted May 26, 2020 Report Share Posted May 26, 2020 S Mírou máme za sebou v posledním roce výrobu zásnubáku a následně snubáků .. Musím říct, že přístup naprosto úžasný, považuji se za člověka, který šperkům absolutně nerozumí, ale Míra zasvětí, vysvětlí a když máte alespoň trochu v hlavě, jak by to mělo vypadat, chytne se toho a finální výrobek stojí za to.. Ze snubáků je budoucí paní naprosto unešená - nikdy jsem od ni nezažil slova jako v sobotu, když jsem přivezl od Mirka prsteny "takhle jsem ani nedoufala, že to bude vypadat" a to vše za velmi příznivé ceny. Byť toto není hodnotící vlákno, cítil jsem potřebu vyjádřit svou spokojenost Ještě jednou děkuji celému týmu Magic Diamonds Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted May 28, 2020 Author Report Share Posted May 28, 2020 Moc děkujeme a vážíme si vložené důvěry! MD Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted August 13, 2020 Author Report Share Posted August 13, 2020 Dobré ranko kamarádi, chronopacienti, kus roku roku je pryč, léto fakticky za námi a já si Vám opět dovolím představit pár nových fotografií šperků. Máte nápad a nevíte jak dál ? Napište mi nebo zatelefonujte Jo a nebojte se, personál je usměvavý, ceny mírné ( relativně) Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted November 5, 2020 Author Report Share Posted November 5, 2020 (edited) Ahoj Chronopacineti, chci pouze připomenout, že jsem ten správný člověk, jestliže chcete vyrobit šperk a to platí dvojnásob v této době, když jsou obchody zavřené. Pro Vaší inspiraci mám na "na flešce" kterou Vám mohu předat nebo poslat poštou několik stovek šperků a to od prstenů zásnubních, snubních, čí jen dárkových, takových těch pátečních, abyste měli doma klid. Jsou tam samozřejmě také náušnice, či závěsy na krk. Současně mám asi šedesát šperků vyrobených, to kdyby jste se chtěli podívat v reálu co dokážeme. U mne na nic nečekáte. To znamená ve chvíli ,kdy se dohodneme začínáme vyrábět, jelikož mám 99% kamenů takzvaně skladem a nemusím čekat od" kohosi" na dodání s termínem "někdy snad" Současně jsem rozhodl nabízet výrobky z přírodních perel přírodních v klasických barvách, ale i colorovaných, ve velice zajímavých cenách a to náhrdelníky, náušnice, ale třeba i závěsy na krk v obecném kovu čí stříbře. Jak je mým zvykem některé kousky jsem "vytuni"l a jsou ve zlatě a některé navíc ve zlatě a s diamanty Edited November 5, 2020 by long Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted November 17, 2020 Author Report Share Posted November 17, 2020 (edited) Co vidíš? No tak vidíš! Teď ale vážně. Na vánoce, tedy na Vás, jsme letos připraveni, jelikož nevíme jestli bude vůbec otevřeno a kdy?! V souladu s vládními nařízením omezení prodeje samozřejmě nelze prodávat zboží, které je vystavené v : https://www.facebook.com/prazskehodinarstvi/ , ale lze se po předchozí dohodě na všem dohodnout individuálně. Závěsy, náušnice, prsteny a to vše s diamanty, rubíny i safíry v mnoha barvách. Nově máme relativně velký výběr perel a to náušnice, náhrdelníky i závěsy a to opravdu v mnoha barvách s perlami ve velikosti od 7 do 10 mm, kdy závěsy jsou dokonce kapky 12x 16mm a kulatá perla je dokonce 16mm. Současně nabízíme výrobu perlových šperků v kombinaci se zlatem a diamanty. Dále samozřejmě platí, že vyrobíme dle vašeho návrhu fakticky veškeré šperky, které si vymyslíte a nebo mi třeba jen pošlete fotografii, nebo přiděláme druhou náušnici k jedné ztracené. Zakázková výroba je to, co nám jde a je to základ naší práce. Edited November 17, 2020 by long Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted November 27, 2020 Author Report Share Posted November 27, 2020 (edited) Dobré ráno, kamarádi i kolegové, dovoluji si Vám oznámit, že ve středu 2.12. 2020 ukončujeme příjem nových zakázek s termínem zhotovení 24.12. a u některých složitějších a časově náročných zakázek se již nejspíše stane, že se bohužel nedohodneme. Naše výrobní kapacita je omezena a tím, že stále nejsou otevřené obchody jedeme hranu už asi tři měsíce. Proto jestli nechcete vybírat z hotových šperků, které jsou vystaveny v Pražském Hodinářství https://www.facebook.com/prazskehodinarstvi/, a chcete si u nás nechat vyrobit šperk přesně dle vašich představ, pospěšte si a pište Děkujeme Vám za důvěru a těším se na shledání Edited November 27, 2020 by long Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted December 20, 2020 Author Report Share Posted December 20, 2020 Kamarádi, přátelé, Na vánoce, tedy na Vás, jsme letos připraveni lépe než v minulých letech a všechno zboží je vystavené v : https://www.facebook.com/prazskehodinarstvi/ , a to vše v běžnou pracovní dobu, ale lze se po předchozí dohodě dohodnout individuálně. Prsteny, závěsy, náušnice, to vše s diamanty, rubíny i multicolor safíry v mnoha barvách. Nově máme zcela aktuálně doplněný velký výběr perel a to náušnice, náhrdelníky i závěsy v mnoha barvách s perlami ve velikosti od 7 do 10 mm, kdy závěsy jsou dokonce kapky 12x 16mm a kulatá perla je dokonce 16mm. Některé perlové šperky jsou ve stříbře, některé ve zlatě, navíc například s diamanty a některé jsou pouze v obecném kovu. Současně nabízíme V ROCE 2021 výrobu perlových šperků inividuálně, dle vašich představ Dále samozřejmě platí, že V ROCE 2021 vyrobíme dle vašeho návrhu fakticky veškeré šperky, které si vymyslíte a nebo mi třeba jen pošlete fotografii, Zakázková výroba je to, co děláme s láskou a je to základ naší práce. p.s. Česká pošta a cenné psaní je u Vás v rámci Č.R. druhý den Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted December 24, 2020 Author Report Share Posted December 24, 2020 Dobré ráno, kamarádi, kolegové, snad to pochopíte a i když je stál z čeho vybírat, tak to bude dnes možné pouze do oběda. Potom už jdu vařit atd.atd. Míra Magic Diamonds Zakázková výroba šperků Miroslav Šimůnek Phone no. +420 602 815 265 info@magicdiamonds.cz www.magicdiamonds.cz https://www.facebook...agicdiamondsCZ/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted August 24, 2021 Author Report Share Posted August 24, 2021 Ahoj přátelé a kamarádi, zdravím všechny a to po delší době, kdy byla proluka zaviněna tím, že tak trochu nic nestíhám a navíc jsem na ty prezentace ať tady nebo třeba na Fcb lempl . Dnes tak trochu tématicky . Jeden místní člen , fanoušek bronzovek u mne poptával výrobu snubniho prstenu . Požadavek, byl tak “trochu zvláštní “ a zněl : růžové zlato 585/1000 a na něm patina, aby vypadal jako vintage, navíc uvnitř gravírování opět v duchu minulém. No a takhle jsme si s tím poradili ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzos Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 Zajímavé a neotřelé! To by pasovalo k Beemanovým bronzovkám Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted August 24, 2021 Author Report Share Posted August 24, 2021 před 32 minutami, Dzos napsal: Zajímavé a neotřelé! To by pasovalo k Beemanovým bronzovkám Děkuji . Nechal jsem se vést zákazníkem a přidal něco málo vlastní invence Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted August 28, 2021 Author Report Share Posted August 28, 2021 Hola, odpovím prosím všem najednou. prsten je celý vyroben ručně ano vypadá díky díky odlišné struktuře, že jsou to dva kroužky na pevno sletované, ale jedná se o jen kompaktní kus vyrobený vcelku a rozdíl je pouze v povrchové úpravě a omlouvám, se zbůsob patinování, celého jeho procesu, tak jako finálka zůstane v Magic Diamonds Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted August 28, 2021 Report Share Posted August 28, 2021 Dyť je to celé nejaké domlácené Líbí se Mirku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted August 28, 2021 Author Report Share Posted August 28, 2021 Mi to spadlo na zem a pak jsem do toho ještě praštil Děkuji za pochvalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted October 20, 2021 Author Report Share Posted October 20, 2021 Hola Chronopacienti, chci jen oznámit , že letos jsem na vás se všemi kameny připraven , tak jak jsem ještě nebyl. Tim nemyslím pouze diamanty, ale i rubiny, barevné safiry , smaragdy i topazy a mraky jiných . Když jsem zmínil safiry, tak je nyní hlavně za mořem velice populární jedna barva safíru a tou je : Pink Pale Sapphire . Za mne mohu jen potvrdit , že ve spojení s diamantový brusem Round (kulatý) či Heart (srdce) vytváří tento kamen ve šperku velikou parádu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted November 15, 2021 Author Report Share Posted November 15, 2021 Dobrý den přátele, kamarádi dovoluji si vás v předstihu informovat, že jsme na vánoční čas i dárky připraveni a to již nyní, abychom se vyhnuli vánočnímu shonu a tlačenici v obchodech. Můj pohled je možná zaujatý, ale pod stromem je stále “tvrdý dárek “ výrazně lepší, než ponožky nebo svetr s jelenem A co udělá ženě větší radost než šperk s diamantem? Šperky máme jak vidíte klasické i méně klasické až neobvyklé. Přesto však o to více jedinečné Nově jsme nabídku hotových šperků výrazně rozšířili o přírodní mořské perly z jihočínského moře a to opravdu v mnoha barevných kombinacích. Všechny šperky vyrábíme jak říkám s oblibou , hezky česky a s láskou. Prohlédnout si je můžete na adrese kde jsou vystavené, po předchozí dohodě se mnou , a to v Pražském hodinářství Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted December 3, 2021 Author Report Share Posted December 3, 2021 Ahoj kamarádi, přátelé a spolupacienti, dovoluji si vás takto všechny najednou a šmahem informovat, že poslední zakázky na výrobu vánočních šperků budeme brát do konce tohoto týdne a poté budou k dispozici " pro Ježíška" pouze hotové výrobky. Díky za pochopení M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted December 17, 2021 Author Report Share Posted December 17, 2021 (edited) Dámy a pánové, v pondělí 20.12. do oběda je poslední den, kdy Vám mohu vybraný šperk poslat tak, aby Vám dárek dorazil pod strom. Vybírat lze již pouze z hotových šperků, které jsou v Pražském Hodinářství v Libni. Mohu Vám poslat tabulku v excelu pro prvotní představu. Poté, po předchozí dohodě se mnou, již pouze osobní prohlídka i předání od 20 do 22.12 Edited December 17, 2021 by long Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted November 20, 2022 Author Report Share Posted November 20, 2022 Hola Chronopacienti, dovolim si pouze připomenut Štědrý den a dárky pod strom. Možná někdo z Vás, pomáhá stejně tak jako já Ježíškovi s výběrem dárků a hodila by se mu inspirace. Lucifera sem dávám pouze pro upoutávku, již ho nejspíše nechci vyrábět , aby si zachoval punc exkluzivity, ale co vám chci nabídnout jsou přírodní perly z Jihočínského moře . Některé jsou v barvě natural bílé, jiné jak je nyní velice moderní kolorované v opravdu mnoha barvách. Krom perel vystavených v Pražském Hodinářství v Libni mám nyní tuto novou várku náhrdelníků, náušnic i závěsů a to v opravdu hodně barvách, velikostech i tvarech. Zde vypíchnu barvu Top perel v barvě Tahiti či Francouzská Polynésie, kdy nevíte zcela přesně zda je perla černá, tmavě zelená, či má v sobě kdesi uvnitř barvu platiny a titanu. Forma závěsu na krk ve velikosti 12x16 mm doplněný o malý diamant je opravdu Top šperk. Jsou pouze ve stříbře ( tyto nové) ale hodit je do bílého či žlutého nebo růžového zlata mi trvá týden Ceny mírné, personál Magic Diamonds usměvavý Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts