Přejít na obsah

Sport II kalibr 64 nebo 68


Doporučené příspěvky

Rozlišení se tady již kdysi řešilo. Zvenčí bez otevření hodinek si je poslechnu - kalibr 64 tiká rychleji - frekvence setrvačky 21 600 kyvů/hod. - než kalibr 68 - frekvence jen 18 000 kyvů/hod -  pokud je možnost to porovnat, tak to slyším. Tím také vteřinová ručička se cuká za vteřinu u kalibru 64 víckrát - myslím šestkrát - kdežto u kalibru 68 jen myslím pětkrát - to se myslím taky dá rozeznat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vono taky "Rozdíl poznáš taky podle fontu číslic na datovém věnci." bez ilustračních obrázků nebo bližšího popisu, je taky pěkná "knížecí rada". Já jsem alespoň jasně popisně odpověděl na dotaz: "V čem je rozdíl krom data výroby ?"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No byl by dobrý odkaz, kde se to probíralo, aby to každý zájemce nemusel vyhledávat zvlášť. Já si na toto nepamatuji - jako na plno jiných věcí, a tak vítám kompletnější informace (sám se o totéž snažím s popisem nebo s obrázky).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi neblbněte, na nic se neptejte a po nikom nic nechtějte:) Pokud něco chceš, tak si to najdi na těch internetech, zadat do vyhledávače to snad zvládneš ne?:) Proč sem dáváš obrázky, je to zbytečné dávat sem obrázky a vůbec jsem nepochopil, proč je sem dáváš:) Proč sem dáváš takové hnusné hodinky, to nikoho nezajímá:) proč sem dáváš ten odkaz, máš právo ho sem dávat?:) Máš tam chybu, prvně se nauč psát a pak se na něco ptej:) to si děláš prdel, že se ptáš na hodnotu hodinek, tě zabiju:)........:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stenly, tak to zase úplně není, ale když se na ty obrázky podíváš, tak vidíš, komu patří a ten kdo tady chvilku je, tak si pamatuje, že si autor výslovně nepřál, aby se tady jeho díla používala, byl z toho docela humbuk a vyvrcholilo to výhružkama a odchodama. a co se týká odpovědí,  určitě tady vždycky někdo poradí, ale v době, kdy stačí do malýho okýnka v počítači kejchnout a hned znáš odpověď na cokoli mě osobně přijdou některý otázky jako projev totální lenosti a navíc, když hledáš, tak se dozvíš i mnohem víc dalších věcí, tedy není to nic proti ničemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemám nic proti nikomu. Berte to jako nadsázku a vypozorování určitých vzorců chování, jak to tu chodí. Nesoudím jestli je to špatně nebo dobře. Nepřekvapuje mě to třeba jako nováčka Vomi a proto jsem mu nastínil, co tu může čekat, aby z toho nebyl smutný:) Lúďo je to naprosto normální:) 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale já třeba vůbec nechtěl být zlý- jen si prostě pamatuju, že ty fonty datumovek snad jsou jiné, že už to tady někdy někde  bylo, a že o tom ví víc Manťák, třeba by věděl přesněji kde hledat... sám se teď na to nemám jak a kam podívat, hledat to sám jsem JÁ línej, protože to nepotřebuju,  tak jsem to napsal jako tip na co se třeba zaměřit- nic víc, nic míň..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...