Přejít na obsah

Česky youtube kanál o hodinkách


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

K tomu jen dodám, že nedokonalý vzhled se dá přejít, ale mluvený slovo musí prostě sedět. Lidi s mizerným projevem nedokážu poslouchat i kdyby byl obsah sebezajímavější. Chyb je spousta: monotónní, přehnaně afektovaný, nedotažená artikulace, striktně korektní, chce to ten správný poměr osobnosti proti obsahu... Je to věda a určitě stojí za to si napřed zaplatit pár hodin přednesu mluvenýho slova. První dojem uděláš jen jednou a tuhle schopnost pak zhodnotíš i v dalších oblastech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, darcerap napsal:

 Já právě že techniku mám i makro objektivy apod... takže opravdu trofuám si říci že ta úroveň z prvním videem bude TOP. Mám x let zkušeností se stříháním, natáčením a focením. 

Co se týče hodinek toho bych se taky nebál... Mám nemálo známých s rolexama a podobnýma ,,bombama,, které by do začátku nějaký ten materiál poskytly. Je jasný že nepříjdu jako blbec bez ničeho :-))

Tak se toho nemusíš bát, investovat nemusíš nic než svůj čas tak směle do toho, natoč demáč, něco krátkýho, zkušebního prostě a předhoď nám to tady. Ale bacha, jsme drzý naročný publikum, kdejakej Ferda co se na fóru tváří jak jelito ve skutečnosti má pod čepicí takový znalosti že se druhej jde radši zahrabat, navíc jsou tady jízlivý a taky nepřejícný týpci, ale zase spousta lidí co nezištně poradí a podá slušnej feedback. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ani demáč neni potřeba, prostě a jednoduše, pokud Tě to baví a cítíš přidanou hodnotu v tom, že to budeš sdílet s ostatními, nebo to prostě chceš jen zdokumentovat, nebo Tě to prostě jenom baví a chceš si hrát, tak směle do toho. Já takovýmhle projektům fandím. Byl jsem u několika od nuly do velmi slušnýho úspěchu a když je ten dotyčnej dostatečně tvrdohlavej magor, ale zároveň umí přijímat konstruktivní kritiku a chce se zlepšovat, tak v drtivý většině případů uspěje.

Takže za mě jednoznačně hurá do toho. Nikdo neříká, že do budoucna nemůžeš přejít na anglickou jazykovou mutaci bokem a budovat totéž. Nebo to toč rovnou dvojjazyčně a uvidíš, co bude mít větší úspěch. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Je to tak, chlapci, jsem to ja. :) ale nechtel jsem tu uplne exhibovat, prece jenom je chronomag porad moje hlavni domovska adresa a mam to to tady vsechno ve velky ucte. :)

Kazdopadne jsem samozrejme sledoval i todle vlakno a jenom me utvrdilo v nutkani si pred tu blbou kameru stoupnout. I kdyby to nijak nedopadlo, aspon se mame aspon chvilku zase o necem bavit. :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci samozrejme mluvit za emefa, ale kdyz uz to clovek vystreli, tak predstavu mit musi. Aby byl kanal uspesny, chce to minimalne jedno video tydne, spis vic. Proto uz clovek musi mit predstavu alespon na par mesicu dopredu co vlastne bude chtit tocit. Napady pak dochazi rychle neni nic horsiho nez kanal bez noveho obsahu.
Jinak verim, ze stroupnout si pred tu kameru neni vubec prdel. Mne staci, kdyz musim delat prezentace a proslovy v praci. Drzim palce. Myslim si, ze potencial to ma, protoze u nas na yt v podstate konkurenci nemas, jak sam zminujes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele @emef mně se dost líbilo na instáči to zpomalený prohrábnutí vlasů s hodinkama na ruce. To bych nedokázal 😂 

A teď beze srandy, drž se prosím těch pohyblivých nestudiových wristshotů. To je bomba a hodinky na ruce to ukazuje fakt bezvadně.

A jinak celkově gut, díky. Jdu na YT dát follow.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky přidam pochvalný hlas, spolu s motivací do další tvorby — prostor a budoucí followerská základna pro to určitě na českym jůťub je.

Máš dobrej projev, fajn se to poslouchá. Což je důležitý, u hodinek skoro stejně tak, jako vizuální podoba.

Každopádně odběr je tam.
Good luck a pevné nervy do budoucna!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky všem za podporu, nebudu odpovídat po jednom, vezmu to povšechně. :)

Představu samozřejmě nějakou mám, ten rádoby koncept jsem se snažil propsat už do názvu, že nejde jenom o hodinky, ale i ty ruce, na který si je dáš. Že jsou tu nějaký příběhy, osobní preference, že to všechno je součástí nějakýho celku a nejde to od sebe oddělovat. Nechci dělat takový ty robotický unboxingy a deset minut otáčení hodinek před kamerou, takovýho obsahu je na internetu bambilion, tak proč to dělat znova a hůř.

Chtěl bych ty hodinky zasazovat do nějakejch kontextů, vzít to spíš možná trošku víc lifestylově. Kdybych to měl defonovat nějakou mojí misí, proč ten kanál vůbec vzniknul: Chtěl bych, aby lidi kolem mě nosili hezký hodinky, aby je měli rádi, aby se o ně starali. Aby si uvědomili, že hodinky jsou nějaká součást komunikace, kterou se svym okolím vedou.

Jak řikáte, asi by bylo krásný, aby se aspoň jednou tejdně něco objevilo, nicméně to má za mě hned nekolik ale: Nechci se dostat pod tlak, že prostě něco musim natočit, protože je například čtvrtek a očekává se, že dávám něco ven ve čtvrtek. To je za mě spíš cesta do pekla než k úspěšnýmu kanálu. Chci z toho mít radost a chci dávat věci v takový podobě, abych s tim byl spokojenej. Jestli to bude dvakrát za tejden nebo jednou za měsíc, to ukáže až čas.

Teď si chci pár namyšlenejch formátů vyzkoušet a zjistit vůbec, jestli to někoho vůbec zajímá. Nápady nějaký mám, uvidí se, co z toho se nakonec dá zrealizovat, co vůbec dává smysl a co vlastně vypadá dobře jenom na papíře.

Jak to nakonec bude vypadá, nedokážu teď říct, dělám to poprvý. Ale chci tomu dát tolik focusu, kolik mi práce, rodina a tak všechno ostatní dovolí. Znáte to, ne? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 hodinami, suflik napsal:

ostatní už chválili, tak to asi není potřeba opakovat

trochu nepříjemně působí střih: někdy skáče úroveň jasu, useknutá gesta, střih uprostřed vět... nevím
a neříkej "eee..."

👍

Jo, lítá to, nemám to vychytaný, vim o tom :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...