Přejít na obsah

Česky youtube kanál o hodinkách


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahoj,

klobouk dolů. Upletl sis na sebe velký bič. Každopádně první video vypadá dost dobře.

Jen možná  pár otázek.

Na koho svým kanálem cílíš? Jsme to my Chornomagoři, Instamagoři případně Nosímehodinkomagoři? Dokázal bys tvořit relevantní obsah pro tuto skupinu lidí aniž bys "vykrádal" již tisíckrát ohraná zahraniční videa? Protože na druhou stranu by tě čekalo dost práce s výzkumem jednotlivých témat abys opravdu přišel se zajímavým tématem a neomílal notoricky známé témata jako jsou  "první hodinky ve vesmíru",  "první potápky" nebo "jaké hodinky do 10k kč vám nemůžou chybět ve sbírce".

Toto je dle mého největší problém i cizojazačných tvůrců, že všichni zpracovávají ta samá témata a točí s v kruhu. Nebo spíš už vykrádají sami sebe (koukám na tebe TGV).

No a pokud bys mířil naopak na hodinkové panice, kteří raději používají svůj mobil na měření času, tak je to práce záslužná, ale opět bude tady někoho zajímat video typu "Nejvýznamější značky Švýcarského hodinkového průmyslu".

Neber to prosím jako kritiku. Moc ti fandím, ale dle mého jasné definování obsahu je to nejdůležitější co na startu udělat. No a pak sbírat motivaci do další až na tebe bude koukat jen 200 zoufalců od hodinek. Každopádně budu mezi nimi. :)

Hodně štěstí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si totiž myslim, že těch viditelnejch lidí v komunitě je sice možná málo, ale lidí, co to nějak potichu sledujou, bude výrazně víc. Je to tak se všim, já taky nejsem na Knifu, ale na videa o nožích koukám. :)

Ale samozřejmě máš pravdu, že bych se měl rozhodnout. Už jsem to psal pár příspěvků dozadu. Chtěl bych bejt spíš popularizátor a takovej apoštol chronomagu mezi novejma :) což ale neznamená, že v některejch tématech prostě nebudu chtít jít do hloubky. Ono to koneckonců nemusí bejt nic proti ničemu, ne každý téma je pro každýho, taky když si koupíš časopis, tak tě ne všechny články zaujmou. A tak je to v pořádku.

Osobně si každopádně myslim, že i "hodinky do 10k, co by vám neměly chybět ve sbírce" se daj zpravovat dobře a může to bejt obsah koukatelnej i pro někoho, kdo už měl a zná kdeco. Stačí, když tam bude nějakej subjektivní pohled autora. Nějaký kritérium nebo myšlenkovejch pochod, kterej tě před tim nenapad. Takhle to podle mě dobře dělá třeba Bark & Jack.

Určitě ale nechci dělat česky videa, který už jsou na internetu třicetkrát anglicky. Taky mě to sere.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

První video pěkný, ale doporučil bych zapracovat na projevu, hned třeba začátek, kde vyjmenováváš druhy hodinek a všechny kategorie zakončíš ýýýýýýýýýý, dál používáš hrozně vaty, tak jako trošku, mám pocit, možná, takovýty. Nebo věta "tyvole devětkrát" se tam vůbec nehodí, to nech prdícím prekařům. A souhlas s těmi divokými střihy, chce to pevný  scénář. 

Neber to jako kritiku, jen pár podnětů pro zlepšení do budoucna, dal jsem odběr a těším na další díl :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ide asi hlavne o to, ci to ma byt len dalsia uroven chronobundusu v tom pripade je to uplne OK, rob si to pekne podla seba a hlavne neinvestuj zbytocne moc namahy. Proste az si najdes chvilu a temu tak urobis nove video. Ak to ma zarabat peniaze, tak viz doporucenia vyssie a aj tak to nakoniec zarabat moc nebude, lebo malo sledujucich.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

klobouk dolu! za me teda nejvic za to, ze ses nebal promluvit!
ja si chtel natocit nejake kraticke kecani o kuzi do insta storiesa proste jsem to po par dnech zkouseni ruznych postupu sebekriticky zabalil s tim, ze az se naucim mluvit, tak to muzu zkusit znovu. poslusne jsem se vratil k otitulkovanym desetivterinovym videim.

ve tvem pripade se o technickou uroven nebojim, verim, ze si casem nejaky celkovy jednotny styl prezentace vyberes a bude to super :) takze drzim palce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co píše Ligid více méně souhlas, nicméně třeba zrovna to "tyvole devětkrát" se mi tam líbilo jako určitá forma nadsázky, a odlehčení. Čimž chci v podstatě říct, že obsah je jedna věc, ale forma jeho předání je (což se shodnem) věc neméně důležitá a nijak bych se nebránil seriózním videím o hodinkách, někdy (nebo spíš místy) odlehčené podobnými bonmoty. Vše je samozřejmě poplatné celému konceptu, jakto to hodláš pojmout. V případě videíí v podobném duchu, jako dělá třeba Watchfinder = poměrně přísně konzervativní, to naopak smysl nedává. 

Každopádně good luck a pevné nervy! 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Matouši, každopádně palec hore za odvahu a to rozhoupání se, který Ti asi taky nějakou dobu trvalo. Za mě určitě spíš uvolněnější styl, jak psal Radek, zrovna "tyvole 9x" mě zvedlo koutky k usměvu. To že tam máš zvukový výplně se časem naučíš nedělat a možná bych nedělal striktně jen  hodinkovej kanál, ale občas to třeba ozvláštnít jídlem, autem, seriálem, maďarským salámem PICK😝 a tak, ale  je to Tvůj kanál, tak taky tak moje doporučení ber.

Podstatný je, co tu taky už zaznělo, že máš příjemnej hlas a dobře se mi to poslouchá, takže první podmínka splněna, teď už jde jen o ten obsah

Good luck

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je ale hezký, jako to každej vnímá úplně jinak. :) Já bych řek, že to tady můžem prozatím uzavřít, já si všechny připomínky pokorně beru k srdci, teď jsem měl dost nabitej program, ale začínám rozepisovat něco dalšího. Tak třeba se to někam pohne a budem se mít zase o čem bavit. Každopádně díky všem!

Hlavně teda ABčkovi, že nemáte nic lepšího na práci, než se koukat na nějakýho vola, jak se na starý kolena učí mluvit. :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se díky ABčku a HOčku konečně odhodlal se podívat a také se mi to líbí.  "tyvole 9x" je super, z toho ještě udělej hashtag. 
Jasně, uvolněnější projev v pohodě. Jestli tam bylo moc výplňových slov jsem si nevšiml, pro mě je hlavní, abych se necítil trapně a to nehrozilo. Pamatujete si na Pavla Anděla? to byl vždycky děs a hrůza.
Těším se na další díl. Tohle nebude zřejmě takový kolovrátek jako Random Rob :)

tady malá inspirace třeba pro příště, český unboxing: https://www.youtube.com/watch?v=lqcPHSxNSl0 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super další video! K obsahu a projevu se nevyjadřuju, neb jsem nadšený z toho, že to děláš, baví Tě to, a nechci Ti to otrávit. Jsem přihlášen a budu s rád čekat na další videa! Díky! 

Upraveno uživatelem Violoncello
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 minutami, emef napsal:

Chápu to správně, že sice obsah a projev je na hovno, ale lepší než nic? :D Tak dík, náčelníku, za povzbuzení! :) 

Neeee. Vůbec ne 😁

Narážím na kolegy, kteří mají připomínky, byť z jejich pohledu opodstatněné. 

Já to beru podle sebe. Kdybych začínal takový projekt, potřeboval bych hlavně vlít entuziazmus do žil, potřeboval bych vědět, že má moje práce smysl, a že se mi vynaložená energie vrací. A protože jsem chronomagor, je jasný, že nejsem blbej, a že drobné detaily vím a budu dotahovat za pochodu 😊

Navíc je tady x desítek tisíc lidí, z nichž každý může mít trochu jiný názor.

Pro mě je důležitý, že do toho jdeš a věnuješ projektu energii a čas! Tomu je z mého pohledu vše podřízeno. 

 

Takhle to vidím, a samozřejmě nikomu nebráním v jiném názoru 😊

 

Tak moc díky za smysluplný projekt! Těším se na další díl! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pohyblivý wristshoty. Juchů. Moc dobrý.

Nejde to stlačit pod 10 minut? Ta dvoumístná cifra může trochu odradit. Ale vlastně se necítím vůbec kompetentní tohle nadhodit, protože sám končím tak u momentky na instáč. Ale když bych tě, @emef, neměl v odběrech, ale prostě jen hledal recenzi na ty hodinky, spíš bych kliknul na něco kratšího.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všechno jde. :) úplně ti rozumim, akorát se mi to hrozně blbě odhaduje. Na papíře úplně nepoznáš, jak to bude tak dlouhý. Pak začneš točit a máš hodinu materiálu. Když jsem po prvním sestřihání měl 20 minut, řikal jsem si, že to je strašný a nakonec se dostal aspoň na 12. Ale i tak by si to možná zasloužilo víc. Vono vždycky záleží na tématu a obsahu. A já si to musim nějak vyzkoušet. řek bych, že třeba u pátýho videa můžu bejt zase o něco chytřejší, jedu to metodou pokus – omyl.🙈

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...