Přejít na obsah

Poraďte hodinky ke 40 narozeninám budget 60k


Doporučené příspěvky

Lukasi 44 Colty som celkom dlho mal a su naozaj pohodlne. Povedal by som ze vdaka masivnej lunete a teda mensiemu sklu a vdaka len nejakym 11 mm na vysku sedia skor ako 42. Podla mna pre nehodinkoveho cloveka je to super volba... je tam vsetko, kvalita, znacka, chlapsky image... Davam foto na mojej pracke... si budes vediet trochu predstavit. Len pre porovnanie boli mi pri noseni pohodlnejsie ako Tudor BB41. Z Becok su este dobre 42 Superocean, len treba dobre kupit.

Aquracer nie je zly napad... mal som a mozem odporucit. Mozno by som sa pozrel aj na trojruckove Carrery a myslim ze aj z TAG F1 by sa dalo vybrat. Nove Autavie by tiez mohli byt dobra volba len cena je trochu vyssia.

9998B73E-DAD9-4241-9027-783C20FF2110.thumb.jpeg.b64c5e158bd67fa533c8dba6fb4a9b99.jpeg

Upraveno uživatelem Vortex-Tempus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, dr.sphinx napsal:

Vždyť jsi psal, že má ty velký fejkový SmartOmegy :)

Tak prej sou to Samsungy:cool02: se picnu. Asi si tam nahral omega cifr, ja tomuhlw VUBEC ale VUBEC nerozumim, smart jde uplne mimo mě...teda hodinky jen;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 28 minutami, dr.sphinx napsal:

Řek bych, že pokud se bavíme o 70k, jsou ve hře serióznější značky. A i kdyby tohle bylo ono, pořád se může stát, že obdarovaný časem hodinkám propadne. 

Už jsme se dostali k užšímu výběru- ty SOH 42 mm v černé a gumu k tomu, keramické bondovky SMPC nové černé a nejvíc se samosebou líbí moony, ale tam už se laboruje s cenou, ale myslím, že výběr je slušnej, podmínkou je prostě big brand.. ty ML jsou super, ale pro neznalého to nebude mít ten wow efekt jako béčka nebo omega, to je zkràtka realita.;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...