Přejít na obsah

Prosim o radu


Alexander1899

Doporučené příspěvky

Ahojte. V posledných dňoch mi padli do oka hodinky Omega constellation electronic F300Hz. https://www.chrono24.com/omega/electronic-f300hz-chronometer-ref-198021-steel-40mm-70ss--id14258699.htm

Fotka len ilustračna z Chrono24. Skôr by som chcel zistit viac o celej rade hodiniek, ktore nesú tento nazov

Rád by som sa spýtal čím sa odlišuju od bežnych Omega hodiniek pretože všetky hodinky tejto rady sa pohybuju +- do 1000$ čo je podstatne menej ako väčšina Omega hodiniek.

Zaujímala by ma samotna "rada" constellation ak to tak môžeme nazvať. Jedná sa o Omegy resp. Ich dcersku značku alebo je to nejaky špecificky typ?

Rovnako by ma zaujimal aj samotny strojček. Neviem si uplne predstavit čo znamena elektrický strojček. 

Zaujala mi ako pekne oblekovy od Omegy za dobrú cenu ale práve tá mi je podozriva preto by som rad zistil o hodinkach viac 

Ďakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No hlavní rozdíl bude v tom, že řada Constellation f300Hz jsou baterkové ladičky/bzučivky, tedy jeden z historických vývojových typů elektronických strojků, který se už dávno nevyrábí a tyto strojky byly později nahrazeny quartz strojky. Řada s označením Constellation Automatic je osazená mechanickými strojky s automatickýcm nátahem,  tudíž za zcela jinou cenu, než  f300Hz...jednotlivé řady nelze cenově porovnávat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...