malda Posted June 10, 2020 Report Share Posted June 10, 2020 Vzhledem k tomu, že se objevilo něco, co nutně potřebuji, zkusím nabídnout svoje speedsonicky. Jedná se o klasické ladičkové Omegy z počátku 70tých let se strojkem Esa/Bulova se stopkami + Day/Date. Vše plně funkční. Častý problém s poškozeným datovým věncem tyto hodinky nemají. Datum i den překlápí tak, jak má. Stopky stopují a přesně nulují. Hodinky mají jen pár provozních oděrek, nedávno jsem měnil baterku (sehnal jsem v běžném hodinářství). Tah je v plné délce. K hodinkám je komplet příslušenství včetně originál Omega (žádné reprinty) bookletu funkce ladičkového strojku a návodu k obsluze strojku, který je v hodinkách. K hodinkám je originál box i dobová záruční karta. Pouze upozorňuji, že tato originálně k hodinkám nepatří. Stejně tak cenovka je sice dobová, ale k jiným hodinkám. Hodinky prošly komplet servisem ve Wempe v roce 2014. Našel jsem ale jen obálku s papíry k výměně baterky. Zkusím ještě pohledat. Další fotky, případně osobní prohlídka, není problém. Prodám za 55.000 Kč. Link to post Share on other sites
malda Posted June 26, 2020 Author Report Share Posted June 26, 2020 UP, rozumné dohodě se nebráním, ale pouze prodej. Link to post Share on other sites
malda Posted August 23, 2020 Author Report Share Posted August 23, 2020 UP, vše výše platí. Link to post Share on other sites
malda Posted November 4, 2020 Author Report Share Posted November 4, 2020 UP s novou cenou 49.000 Kč, vše ostatní platí. Link to post Share on other sites
malda Posted November 23, 2020 Author Report Share Posted November 23, 2020 UP a cena 47.000 Kč Link to post Share on other sites
malda Posted December 25, 2020 Author Report Share Posted December 25, 2020 Tak ještě jednou, vše platí. Link to post Share on other sites
Recommended Posts