Micey Posted June 18, 2020 Report Share Posted June 18, 2020 (edited) Pánové, prosím o radu. Kdyby z toho náhodou nic nebylo, tak mi nenadávejte, jo:) Chtěl bych menší, nižší, pohodlný, univerzální (haha) automatický potápky. Je to až kupodivu, jak se dělaj kravský velikosti a kolem těch 40mm je toho minimum, aspoň u "normálních" značek, žádnej microbrand stejnak asi nechci. Upřímně řečeno moc nevěřim tomu, že bych něco přehlídnul, ale třeba.. Představa jsou tedy menší potápky, luneta kov či keramika, automat (Sellita, lepší to asi nebude), ideálně tah s nějakou extenzí. Takový hodinky, který potěšej oko a zároveň se o ně člověk nemusí přehnaně bát, když se zapomene v hospodě, na kole, v sauně, či třeba v Brně. Cifr ideálně světlej, ale ať si zas nevymejšlim. Budget tak 60, ale to neni úplný dogma.. může bejt míň, víc.. ehm:) Napadly mě vlastně jenom klasický 41mm Aquaracery a ty nový malý Sinny, který se mi teda líběj moc, ale kapku už moc taktický. Jo a 41mm Colty, ale Breitlingu už jsem trochu přejedenej.. Edited June 18, 2020 by Micey Link to comment Share on other sites More sharing options...
prischera Posted June 18, 2020 Report Share Posted June 18, 2020 Nový Sinny jsem měl v ruce a jsou skvělý. Kdybych neměl přepotápkováno, tak do nich asi jdu. Akorát se bojím, že jak to tak u Sinnu bývá, bude tam mizerná resale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted June 18, 2020 Author Report Share Posted June 18, 2020 No a to je u mě taky relativně důležitej moment, pravda:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
palom Posted June 18, 2020 Report Share Posted June 18, 2020 a co stare colty so striebornym cifrom. Ono u nich 41mm je aj tak o nejaky mikrometer menej Link to comment Share on other sites More sharing options...
palom Posted June 18, 2020 Report Share Posted June 18, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locky Posted June 18, 2020 Report Share Posted June 18, 2020 A co znova zkusit Tridenty od Christopher Ward? Už si měl 38mm bronzové, tak by si teď vzal ocel s keramickou lunetou. Nebo máš CW stále v škatulce "mikrobrand"? Případně C60 Sapphire by mohli taky správná zvláštnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted June 18, 2020 Author Report Share Posted June 18, 2020 (edited) Hele ty se mi nikdy nelibily, moc se tam toho deje. Se to bojim napsat, ale ty novy jednodussi designy velkyho Bee se mi libej vic, vcetne toho nenavidenyho loga.. Edited June 18, 2020 by Micey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiliano Posted June 18, 2020 Report Share Posted June 18, 2020 A co z Wardů ješte C65 Anthropocene (https://www.christopherward.eu/c65-anthropocene-3)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Cigi Posted June 18, 2020 Report Share Posted June 18, 2020 Což takhle dát si...Oris 39,5 mm. Ale nízké moc nejsou. Zase mají krásné barvy ciferníků a ty modré mají 100% wolframovou lunetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman-ZA Posted June 18, 2020 Report Share Posted June 18, 2020 (edited) aj su nizke a aj maju pod 40mm Edited June 18, 2020 by Roman-ZA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted June 18, 2020 Author Report Share Posted June 18, 2020 Dik panove. Oris nedam kvuli uchyceni tahu a tvaru pouzdra, Wardy kvuli tomu ze odmitam pltit plnou cenu kdyz budou za tejden za pulku a Zodiacy jsou zajimavej napad.. ale moc micro:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted June 18, 2020 Report Share Posted June 18, 2020 39,5, 20 BAR, novy za 25k i s dokoupenym origo naramkem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman-ZA Posted June 18, 2020 Report Share Posted June 18, 2020 priemer 39,5mm a vyska 13,2mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted June 18, 2020 Author Report Share Posted June 18, 2020 (edited) Ondra: Tak a uz to ale zacina bejt obskurni Edited June 18, 2020 by Micey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted June 18, 2020 Report Share Posted June 18, 2020 @Micey no clovek musi byt trochu japanofil, coz ja jsem... pak te na litacku neurazej, a uplna masovka vzhledem k cene to taky nebude Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_w Posted June 18, 2020 Report Share Posted June 18, 2020 Longines Hydroconquest 39mm, nelibilo by se? Jsou certifikovane na 300m, to by mohlo stacit. Zkousel jsem si 41mm a prisly mi fakt velky... 39mm v krame nemeli, jinak bych byl hodne v pokuseni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman-ZA Posted June 18, 2020 Report Share Posted June 18, 2020 som zvedavy, co vyberies. tiez hladam rovnako, ale zatial mi to vychadza na tie Zodiac. homage a micro moc nechcem. este by to boli teoreticky Oris 65, ale tam je WR 10ATM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted June 18, 2020 Author Report Share Posted June 18, 2020 (edited) Mno, vychazi to zatim na ty Tagy, pomerem cena/vykon/resale. Oris 65 jsou taky prima, ale ta hlinikova vlozka lunety je nemila.. a kazdymu rikam jak ty retro designy jsou nahovno, to by neslo:) Longines me taky napadly, ale ta ochrana korunky je pruser. Edited June 18, 2020 by Micey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted June 18, 2020 Report Share Posted June 18, 2020 do mesice te budou ty Tagy nudit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted June 18, 2020 Author Report Share Posted June 18, 2020 Tak pokud by daly mesic, byla by to pecka;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts