Přejít na obsah

Spor o značku prim, dopadlo to nějak


Doporučené příspěvky

Vím, že už se to tu řešilo, ale nikde ani na netu nemůžu najít výsledek sporu o značku prim. Je už nějaké pravomocné rozhodnutí? Nechci aby tu zase začala zbytečná diskuze. Jen mě zajímá nějaký pravomocný fakt. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

S tím co v Eltonu mají a co umí, se uživí vždycky. Nebavím se čistě o hodinkách(můžou dělat něco co bude vydělávat víc). Pokud se to tam zavře, tak je to čistě špatným vedením a tím, že to někdo chtěl aby to padlo. Mikov je v podstatě podobná firma a v pohodě funguje, protože nedělají jenom nože (ale třebas i formařinu po automotive).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je mi jasné že u Primu jde primárně o ty mechanické strojky. Ale když se dívám na ty bateriové, tak Elton za to chce jednou tolik co prim z Frydku A v Eltonu jsem byl a ty strojky kupují a jen to tam kompletují.

Takže v této oblasti vede Frýdek. A upřímně pro běžné spotřebitele jsou bateriové hodinky primární sorta. A tam se točí peníze. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem byl nakupovat v Blobusu a šel jsem okolo těch Globusklenotů:) Hodinky morbidní jako název toho obchodu:) Zahlédl jsem tam vitrínu i se značkou Prim. Po bližším prozkoumání nebylo naprosto poznat, že se jedná o jinou firmu než z Nového Města. Žádná značka MPM, žádný odkaz na adresu společnosti a nic co by zákazníka mohlo upozornit, že je něco jinak. Zajímalo mě co mi řekne prodavačka. Zavolal jsem ji a hrál habaďuru, že nevím o co jde a že bych si chtěl koupit nějaké pěkné ryze české hodinky značky, kterou u nás všichni dobře znají. Co myslíte, že mi odpověděla na můj dotaz, kde se hodinky vyrábějí? Ano tipujete dobře, nekompromisně tvrdila, že v Novém Městě nad Metují. Trochu mě to zarazilo a tak jsem začal s tím, že jsem kdysi četl nějaký článek a jsou snad dvoje značky Prim a jestli si je tedy jistá tím, že tyto hodinky se vyrábí v Novém Městě. Stála si za svým a o ničem takovém nikdy neslyšela. Nabyl jsem dojmu, že opravdu ta prodavačka netušila o čem mluví. Poděkoval jsem a ukončil průzkum:) Co z toho plyne? Běžnej zákazník nemá šanci se v tom orientovat. Jde okolo a třískne ho do očí megacedule Prim, v tom mu proběhne hlavou(můj děda měl taky přece Primky na to se kouknu, no vida to jsou pěkný hodinky, ale ta cena to je nějak moc, no ale 3000kč to za to ještě dám, vždyť je to český a budou určitě kvalitní)

639.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ondra

Realita je takova, ze tyhle MPM Primky udelaji tomu cloveku uplne stejnou sluzbu jako jeho dedovi Primky z NMnM. Tomu cloveku asi bude vlastne jedno, kde presne se ty hodinky vyrobily. Socialisticky Primky byly z hlediska zivotnosti koncipovany na 10 let. A to ty MPM odziji v pohode taky. Obavam se, ze my chronomagori mame na tohle pohled na hony vzdaleny od bezneho smrtelnika. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naprostej souhlas a právě proto sem dávám příklad z Globusu. Od MPM je to vlastně suprovej tah. Zaměřit se na cílovku "obyčejných lidí" kde brnknou na strunu nostalgie. Lidi to evidentně kupují. Včera jsem měl na ty MPM ultra štěstí, viděl jsem to na klukovi po fotbálku na pivu. Nenápadně jsem se zeptal na jeho hodinky a hrdě ukazoval Prim. Nechtěl jsem mu kazit radost a pochválil mu to:) Nemělo cenu to dál rozebírat, protože kdybych mu řekl, že si vlastně koupil něco jiného než za co se to vydává tak mi řekne, že je s hodinkami spokojenej a že je mu to vlastně jedno.  V duchu by byl samozřejmě nasranej. Takže nevědomost je někdy sladká.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenže to je stále ta jedna základní prasárna. Kdyby ty hodinky dělali tady, komplet, tak jako se vyrábí Prim Prim. Tak se můžeme dohadovat, jestli ten nebo tamten hodinář atd. Ale oni prostě v číně kupují hodinky za 50 dolarů na které čínan ochotně natiskne logo kohokoli. A to je ten celý problém. Ten kluk na fotbálku žil v tom, že má hodinky vyrobené tady. Ta značka, to už je věc sporu. Ale ne že má hodinky z čínský továrny, kde už toho ducha proč si koupil český hodinky prostě nemá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...