Jump to content

Jaké smartwatch máte právě na ruce?

Recommended Posts

Posted

No vida. Chytré hodinky ještě nemám. Třeba tu najdu inspiraci

Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk

Guest Ondra
Posted

puvodne byly jen na behani, ale co jsem jim poridil i origo cernej remen, nejak se jim nechce z ruky 🙊

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Dnes Samsung Galaxy Watch ve velikosti 46 mm.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Guest Ondra
Posted

Ta moznost vytvaret si ciselniky je super 👍 Ja Suunto 😉 

• 2 weeks later...
Posted

od kedy som si dal prvy krad na ruku Fenix 3 sa automaty dostavaju na ruku iba sporadicky. Potom prisli F3 HR, potom F5X Plus a teraz (podla mna) grál všetkých športtesterov Fenix 6X Zafír. Z ruky idu dole iba ked raz za dva tyzdne nabíjam

Posted (edited)

Aktuálně tohle - a jsem prase, téměř nesundavám z ruky (a ruce mě živí).

Edited by Bloud
Posted

Garmin Instinct Solar - přechod z Fenixů, zatím jsem maximálně spokojenej.

Posted
před 2 hodinami, dlubix napsal:

Co Tě k tomu přechodu vedlo? 

Solární napájení a s tím spojená prodloužená výdrž. Ne ze by fenixy vydržely málo, ale cim víc tím líp. Usoudil jsem, že k mýmu použití funkčně stacej a nakonec ani vzhledově nejsou tak špatný.

Dál kdyžtak SZ nebo asi jiný  vlákno, ať to tady nekazíme diskuzí ;).

Posted

Synovi som kupil tieto smart hodinky, Xiaomi Haylou LS01,  nikdy hodinky nenosil, tak som nehladal nič drahé, nevedel som či ich bude potom nosiť, zaujala ma recenzia na ne, syn si už na ne zvykol nosí ich a používa, za tú cenu sú fajn.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...