Přejít na obsah

EDC | Every Day Carry


Maxel

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 972
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Me volali rano, zpatky jsem volal az po druhe .. a me uz rekli 14 dni.
Mne 13:37 ze nemaji, tak jsem se zeptal na tu modrou barvu (mam objednane cerne) a on ze to overi a zavola zpet. A ve 13:42 volal, ze teda maji tu cernou a posilaji to. Tak uvidim, do Vanoc je jeste cas.

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Strocek pridavam se k spokojenym vlasnikum Olight pidi-svitilen. Ja mam starsi a zene sem pred casem poridil na klice tu novejsi verzi na usb-c. Svou mam na klicich uz fakt dlouho a spokojenost (obcas to otvirani po letech malinko zahapruje, ale trochu to protocim, poklepu s tim a vsechno zase v cajku :D ). Patina mi prijde, ze k tomu docela patri.

A 2 titanovy karabinky Fenix mam objednany ted "pod stromek", tak se uz tesim. Naskladnili je po dlouhe dobe i treba na 4camping shopu, koho by to zajimalo.

Jeste bych potreboval nejaky takticky pero, kubotan...nebo neco nahodte co mi chybi 🙈

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám tu starší a manželce jsem jí pořídil taky a jsem max spokojenej. Já jí používám docela často, jako někde něco rychle posvítit a nemám žádnej problém. Ty dva režimy úplně stačí. Jak de vo tom tady řeč, tak jsem zjistil, že je novej výkonější model, ale taky větší. Nemám potřebu měnit, protože ty současný šlapou dobře. Kdybych kupoval novou vzal bych tu PRO, ale takhle neni třeba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 23. 11. 2022 v 19:16, ThomasB napsal:

A nebyl by tip na nějaký slušnější batoh do kanceláře? Nee úplně sportovní a s kapsou na laptop…koukal jsem třeba na victorinox. Máte někdo zkušenosti?

Victorinox jsem měl tenhle https://everydaycarry.com/posts/27093/victorinox-altmont-deluxe-duffel-backpack

Byl jsem s ním spokojenej, ale po necelých třech letech prošoupaná záda a dno a to jsem se k němu choval slušně. Výhoda - 10 letá záruka, kterou uznali. Tak jsem začal vybírat novej. Chtěl jsem zas Victorinox, ale materiál nylon, aby to víc vydrželo. Nic z nylonu jsem nenašel. U Thulu a Aevoru taky ne a většina designových batohů taky polyester. Protože mám Maxpedition kapsu na opasek, která je asi po 5 letech denního nošení skoro jak nová, tak jsem se rozhodl pro Maxpedition. Na Amazonu měli v akci Gridflux. Vzal jsem ho. Ten se do kanclu sice moc nehodí, ale neřeším to :).  Je super.  Pokud bych chtěl batoh do kanceláře určitě bych zkusil řadu Entity, případně něco jinýho z nylonu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...