Maxel Posted June 28, 2020 Report Posted June 28, 2020 Nenašel jsem vhodné téma (což se dost divim), proto si dovolím založit. Jestli už to tu někde je, a jen neumim hledat, přijměte omluvu a prosím o smazání. Co nosíte u sebe mimo hodinek? Ne nutně jen po kapsách, v mém případě třeba v batohu, jelikož jsem často na cestách. Nedávno jsem cvaknul větší část sestavy, kterou se snažim mít většinu času v dosahu. Není to mantra a jednotlivé komponenty se mění v čase, podle nálady, potřeby, apod. (asi jenom ty brejle jiné nemam).
dawe009 Posted June 28, 2020 Report Posted June 28, 2020 Když tak koukám, jak to máš vyrovnaný, tak by se to vlákno mělo jmenovat spíš OCD
Maxel Posted June 28, 2020 Author Report Posted June 28, 2020 Trefné. Pravdou je, že jak něco zapomenu doma, což se naštěstí stává málokdy, postihuje mně občasný tik v pravém oku. Nemusím pak samozřejmě dodávat, že každá věc má své přesně určené místo a jakýkoliv odklon by nutně znamenal nejméně sníh v pekle, hůře pak rozhození chodu atomových hodin.
krutor Posted June 28, 2020 Report Posted June 28, 2020 To je nejaky objektiv co se dava na mobil? Jinak vubec netusim co jsou ty cerne krabicky, akorat sluchatka jsem poznal.
dawe009 Posted June 28, 2020 Report Posted June 28, 2020 Buď v klidu, nejsi sám. Večer to cvaknu taky
Maxel Posted June 28, 2020 Author Report Posted June 28, 2020 To hore uprostřed je přesně, přídavný objektiv. Přidává šíro a makro. Často v práci fotim v úzkém prostoru, a todle se celkem osvědčilo. Makro asi nemusim dodávat, na co je Černá krabička #1 vlevo od objektivu je lightning powerbanka. Dodá ajfounu cca jedno nabití a dá se s tim (jakštakš) normálně fungovat. Černá krabička #2 vpravo je IQOS hulení.
Guest Zmizík Posted June 28, 2020 Report Posted June 28, 2020 Mně se dost vosvědčilo nosit sebou takovej přenosnej telefon.
Daemonultimate Posted June 28, 2020 Report Posted June 28, 2020 (edited) Občanku a řidičák, zelenou kartu a klíče. A taky techničák. Ostatní se neustále mění. Edited June 28, 2020 by Daemonultimate
mato57 Posted June 28, 2020 Report Posted June 28, 2020 před 11 hodinami, Zmizík napsal: Mně se dost vosvědčilo nosit sebou takovej přenosnej telefon. ... a mně ještě i klíče od takového toho wigwamu co v něm bydlím. Jinak https://forum.chronomag.cz/topic/20665-co-mam-kazdy-den-u-sebe/
orol Posted June 29, 2020 Report Posted June 29, 2020 před 19 hodinami, Maxel napsal: ... Nedávno jsem cvaknul větší část sestavy, kterou se snažim mít většinu času v dosahu. ... Snažit se je pěkné. Taky se snažím při odchodu z domu nezapomenout věci, které budu potřebovat ... V poslední době je to hlavně rouška
MVX Posted June 29, 2020 Report Posted June 29, 2020 před 20 hodinami, Maxel napsal: Nenašel jsem vhodné téma (což se dost divim), proto si dovolím založit. Jestli už to tu někde je, a jen neumim hledat, přijměte omluvu a prosím o smazání. Co nosíte u sebe mimo hodinek? Ne nutně jen po kapsách, v mém případě třeba v batohu, jelikož jsem často na cestách. Nedávno jsem cvaknul větší část sestavy, kterou se snažim mít většinu času v dosahu. Není to mantra a jednotlivé komponenty se mění v čase, podle nálady, potřeby, apod. (asi jenom ty brejle jiné nemam). hele ty raybany znam
M.K. Posted June 30, 2020 Report Posted June 30, 2020 Tak aby v tom Maxel nezůstal sám... Z věcí pochybný využitelnosti mám u sebe dycky kudlu a hodinky, baví mě i snubák, kterej kromě práce a sportu nosím skoro všude. Ostatní na fotce jsou věci spíš nutný nebo ne až tak zásadní. Mobil na fotce chybí, pač pokud se nepletu nemám foťák. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
noro.svk Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 EDC Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
kolky87 Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 Také tatranské edc Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
African Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 (edited) před 57 minutami, kolky87 napsal: Také tatranské edc Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku K čemu to máš každý den u sebe? Vypadá to že máš zajímavou práci Edited July 1, 2020 by African
gunman Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 Našel jsem tuhle fotku z 2011, upgrade 2020 pošlu zítra Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Sněhulák Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 Kurnik, mobil, peněženka, klíče a hodiny vypadají na pěkn minimalismus.
kolky87 Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 K čemu to máš každý den u sebe? Vypadá to že máš zajímavou práci To len taká zostavička na pár dní v Tatrách. Veľa veci je tam keby niečo. Zatiaľ som použil len opinel na salám Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
African Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 před 5 minutami, kolky87 napsal: To len taká zostavička na pár dní v Tatrách. Veľa veci je tam keby niečo. Zatiaľ som použil len opinel na salám Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Uff jsem si oddychl, tvářilo se to jako kufřík moderního pana Jacka Rozparovače
Recommended Posts