Americkej Posted February 22 Report Share Posted February 22 Právě že post-pandemický, za normálních okolností a neoslabené mysli bych to přešel Link to post Share on other sites
M.K. Posted February 23 Report Share Posted February 23 před 17 hodinami, moco napsal: Když chceš být každý den dost vostrej týpek Zakoupeno před nějakým časem manželce, protože kapsaicinovej absťák je svině. Link to post Share on other sites
OndraPod Posted February 23 Report Share Posted February 23 S tema fotkama klicu nedelate dobre... Uz sem tu na to jednou upozornoval a zustalo to naprosto bez odezvy, ale zkusim to jeste jednou Spousta lidi sem dava fotky baraku, aut, resi tu svoje obchody a investica a ve finale sem jeste praskne fotku klicu Link to post Share on other sites
kolky87 Posted February 23 Report Share Posted February 23 Kľúčové EDC bez kľúčov Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Link to post Share on other sites
siki Posted February 23 Report Share Posted February 23 Fenix E05 , taky nosím. Link to post Share on other sites
warann Posted February 24 Report Share Posted February 24 V 26. 12. 2020 v 12:16, Americkej napsal: Tohle tahám skoro pořád, krom teda náramku, ten na uhlazenější příležitosti sundavám. Sorry, že zneužívám starší příspěvek, ale vlastně to sem patří. Dorazily ti ty kroužky, co jsme si o nich psali? Já je mám od 28.1.2021 proclený, status : "2021-01-28 10:01 GMT+2 Delivering Accepted by Last Mile Carrier", takže další bod už moje adresa a nic. A nějak nemůžu dohledat, kdo by to měl doručovat u nás (ani číňan to neví), takže se nemám ani kde poptat. Link to post Share on other sites
filltos Posted February 24 Report Share Posted February 24 Vydrž, ono to dojde. Link to post Share on other sites
warann Posted February 24 Report Share Posted February 24 Tak třeba jo. Ale že by to měsíc viselo mezi Prahou a Pardubicema? Link to post Share on other sites
filltos Posted February 24 Report Share Posted February 24 Jestli byl poslední status Accepted by Last Mile Carrier, tak to klidně trvá i měsíc. Zkušenost. Link to post Share on other sites
warann Posted February 24 Report Share Posted February 24 OK, dík. Já to "řešil" i z toho důvodu, jestli má smysl čekat nebo to mám rovnou objednat znovu. Tak teda počkám. Link to post Share on other sites
Americkej Posted February 24 Report Share Posted February 24 Ahoj, já je ani neobjednal, nějak se mi to pod tíhou událostí vykouřilo z hlavy. Až mě popadne příští vlna objednávek, tak je přihodím... Link to post Share on other sites
Moty Posted February 24 Report Share Posted February 24 @warannJá takhle čekal na jeans z US, byly na Ruzyni 5 týdnu a nikdo nic nevěděl a to sem věděl, že je má pošta Link to post Share on other sites
eskimak Posted February 24 Report Share Posted February 24 před 5 hodinami, filltos napsal: Jestli byl poslední status Accepted by Last Mile Carrier, tak to klidně trvá i měsíc. Zkušenost. Jj. To iste u nas. Link to post Share on other sites
warann Posted February 25 Report Share Posted February 25 A k tomu mi prodejce dnes napsal: "Dear, You are so nice. Hope you can get it soon. It will be ok for us. Good luck. I wait your good news." No, není na světě krásně? Takhle hezky se mnou nemluví ani manželka. Link to post Share on other sites
Americkej Posted February 25 Report Share Posted February 25 Si vod ní něco kup, třeba se to zlepší. Link to post Share on other sites
warann Posted February 25 Report Share Posted February 25 Tam by to asi muselo bejt protisměrný ;-). Což mě vede k mírně(?) šovinistický myšlence, zda žena spadá do kategorie EDC? Link to post Share on other sites
Happy88 Posted February 25 Report Share Posted February 25 To je EDB - Every Day Burden Link to post Share on other sites
warann Posted February 26 Report Share Posted February 26 Tak balíček skutečně dorazil. Akorát u toho byla manželka a jala se mě vyptávat, proč si objednávám titanový kroužky na klíče z druhý polokoule. No, když se na to podívám touhle optikou, tak je to asi hovadina. Link to post Share on other sites
Americkej Posted February 26 Report Share Posted February 26 Blahopřeju k dodání. A nedej se od ní nalomit, žena nemůže docenit zásadní věc, jakou je kroužek na klíče. Link to post Share on other sites
warann Posted February 26 Report Share Posted February 26 No jo no. Stejne za to muze Vojta (Mydlinka) a pak taky ty. Cast ulovku prikladam. Jsou to asi primo z toho shopu, cos posilal odkaz. Link to post Share on other sites
Recommended Posts