zceyee Posted April 22 Report Share Posted April 22 Jeste v batohu nosim kapky do oci v mikroflastickach, neco takoveho .. https://www.benu.cz/artelac-uno-cl-30x0-6ml To je za me taky must have jako EDC, za par korun a nevazi to skoro nic, kazdou chvili to nekdo kolem me potrebuje a v lekarnickach to nebyva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobber Posted April 23 Report Share Posted April 23 (edited) Tak jsem skončil u lahve QUICK FLIP-u a myslím, že budu v nákupech pokračovat …. Dík kluci :0D Edited April 23 by Lobber Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobber Posted April 23 Report Share Posted April 23 (edited) double Edited April 23 by Lobber Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbo Posted April 24 Report Share Posted April 24 Tak aby řeč nestála, tak já dnes objednal pro změnu todle . Link to comment Share on other sites More sharing options...
skodna Posted April 24 Report Share Posted April 24 Tak teď nevím, nebylo by lepší koupit celou PADku? Je tam všechno a v zimě se i ohřejete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbo Posted April 26 Report Share Posted April 26 Tak je doma . OK, asi to není úplně to klasické kancelářské EDC, na druhou stranu, nikdy nevíte, kdy budete potřebovat přeříznout sekretářku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted April 26 Report Share Posted April 26 Schválně si s tím zkus něco uříznout. Já úplně čuměl, jak to fachá ... Super věc a kdo nezkusil, tak neví... Myslím, jsem tu už ten svůj i někdy dával... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted April 26 Report Share Posted April 26 Právě teď, mAra_ napsal: Myslím, jsem tu už ten svůj i někdy dával... Doufám, že to bylo po půlnoci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted April 26 Report Share Posted April 26 Moc nechápu narážku... Asi to bude tím, že mě bolí už od pátku zuby a zubař měl volno až ve středu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted April 26 Report Share Posted April 26 Mně bolí taky zuby, takže , no a narážka byla i na moje poměry asi dost nepovedená, takže jako bych nic neřekl Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted April 26 Report Share Posted April 26 Ja mel podobnou pilku od Husquarny, vozil jsem to v aute a asi za dva roky jsem nenasel jedinou vec kterou bych s tim potreboval uriznout, takze sla nakonec pryc. To fakt mate jako EDC tohleto jo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbo Posted April 26 Report Share Posted April 26 před 22 minutami, zceyee napsal: ... To fakt mate jako EDC tohleto jo? Kua od někoho kdo nosí denně po kapsách dvoje knipexky bych čekal teda větší míru pochopení pane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted April 26 Report Share Posted April 26 Ty nosim v batohu a oproti tomuhle sou 5x mensi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobber Posted April 27 Report Share Posted April 27 Tak 3 dny od nákupu 1,6l na čaj / džus ….. mi dnes do práce přišla ještě zásilka s 4dcl na kaffee a pro přítuly 7dcl na ty její slavný shakery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobber Posted May 15 Report Share Posted May 15 (edited) Kluci, asi blbě hledám …. Ale existuje na trhu nějaká čelovka s tokem okolo 3000lum, aniž by měla v zátylku ten bazmecht alá akumulátor ??? Svým způsobem ano, je tam fajn i jako záložní adaptér. Ale za předpokladu, že lezete do spacáku s nasazenou čelovkou, kvůli prudkému vystartováni z bivaku při záběru životního úlovku, je celkem nekonformní. ty na které jsem narazil, tam mají ten akumulátor “ na pevno “. Nebo se pletu a dá se sundat ?! Nejlépe zn. Fénix Edited May 15 by Lobber Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katchabba Posted May 15 Report Share Posted May 15 Kupříkladu o čelovce Fenix HP30R V2.0 prodejce říká: “Baterie jsou umístěné v odděleném pouzdře na nastavitelném kabelu, které lze nosit na zátylku, umístit na opasek, do kapsy a nebo do batohu. Zvyšuje se tím komfort nošení a v zimě jsou baterie lépe chráněny proti mrazu.” (A ujasni si rozdíl mezi “konformní” a “komfortní”. O “bazmechtu” nemluvě…) Link to comment Share on other sites More sharing options...
luidis Posted May 16 Report Share Posted May 16 Armytek dělá celkem děla. Máš to všechno v jednom těle. Už dělají i 4000 lm. Jinak dost silně pochybuju, že ti taková darda bude svítit déle než minutu, to nemůžeš uchladit. Teda pokud nelovíš v arktidě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M109 Posted May 16 Report Share Posted May 16 před 16 hodinami, Lobber napsal: Kluci, asi blbě hledám …. Ale existuje na trhu nějaká čelovka s tokem okolo 3000lum, aniž by měla v zátylku ten bazmecht alá akumulátor ??? Svým způsobem ano, je tam fajn i jako záložní adaptér. Ale za předpokladu, že lezete do spacáku s nasazenou čelovkou, kvůli prudkému vystartováni z bivaku při záběru životního úlovku, je celkem nekonformní. ty na které jsem narazil, tam mají ten akumulátor “ na pevno “. Nebo se pletu a dá se sundat ?! Nejlépe zn. Fénix Su, napriklad https://www.sofirnlight.com/products/sofirn-hs20-usb-c-rechargeable-headlamp-xhp50-2-powerful-headlight-with-dual-led-and-dual-switch-ship-form-cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
filltos Posted May 16 Report Share Posted May 16 Ne vůbec nepotřebuju další čelovku Máš jí? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M109 Posted May 16 Report Share Posted May 16 Ak to bola otazka na mna, prave som ju objednal. Pride, zreferujem... Od Sofirnu mam SP33V3, pouzivam denne a som spokojny, tak som zvedavy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts