Přejít na obsah

Meertz WORLD OF TIME Mnichov


MaxT

Doporučené příspěvky

Tento prodejce působí na CH24 už léta, má výborné hodnocení a je jedním vůbec z největších na CH24.

Vybral jsem si u nich hodinky za bratru 40K Euro a po několika ověřovacích telefonátech jsou li hodinky opravdu nové, nenošené a zcela intaktní jsem se vydal na 750 km dlouhou cestu.

Večer jsem přijel do Mnichova, přespal jsem a těsně před otevřením jsem již vyčkával před prodejnou. Prodejce přinesl hodinky s krabicí a hned po jejím otevřením mě nemile zaskočilo jak byla uvnitř poničená. Vypadalo to jako by někdo do místa kde se hodinky ukládají bodal šroubovákem. Vytáhnul jsem hodinky, zatřásl s něma a čekal že se rozběhnou. Na ciferníku se však nic nehýbalo. Po několika pokusech mi došlo, že místě na něž se dívám a čekám tam pohyb vteřinovky je vlastně druhá časová zóna a uvědomil jsem si, že vteřinovka zde má býti centrální. Bohužel jak jsem zjistil posléze, žádná tam nebyla. Prodejce se mě pak snažil přesvědčit o tom, že tam žádná nepatří. Jelikož jsem již tento model v minulosti vlastnil, věděl jsem že patří. Hodinky mají mimostředně umístěnou druhou časovou zónu, ukazatel dne a noci a ukazatel rezervy. Jedná se o VC. Poté jsem prodejci ukázal desítky fotografií totožných hodinek na webu, kde všude vteřinovka byla. Nyní začal tvrdit, že to patrně bude tím, že je to limitovaná edice pro Oman a proto je bez vteřinovky. 

Na závěr snad jen tolik, že obecný předpoklad, že na CH24 jsou darebáci jen v Itálii a Asii, ale němci jsou bez vyjímek O.K. tak určitě neplatí. 

Upraveno uživatelem MaxT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Mnichově raději k Bachmannovi. K Meertzovi jsem jel koupit Reverso Gran Sport Chronograph; Meertz mi tvrdil, že v perfektním stavu vně i uvnitř. Vnějšek ještě ušel. Když jsem si vyžádal kontrolu na vibrografu, hle, v jedné poloze problém. Prý že to poladí a dá vědět. No jasně, že se neozval. Po čase jim to Reverso zmizelo z nabídky. Chuj s ním... s Meertzem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...