Přejít na obsah

Nové potápky do 50 k


watchboy

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

No, ja myslim ze to je cele moc rychle a na silu. Jedina rada v tuto chvili je, nechat to plavat, ulezet, utribit myslenky a pockat par mesicu. Ty Certiny uz jsou jen dukazem bezmoci. Nic proti Certine, ale zpocatku to vypadalo, ze chces “lepsi” a potapkovejsi potapky nez mas. A to ty Certiny rozhodne nejsou. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli se k tomuhle tématu můžu ještě já vyjádřit, tak za mě je stále v této kategorii, v které rovněž "lovím", nejlepší volba RADO CC, které ty vlastníš. Zároveň ale chápu tvé důvody, co jsi mi psal v SZ, proč chceš změnu - což Tě tedy staví do opravdu nepříjemné situace. Ať se na to dívám jakkoliv, já bych na tvém místě prozatím zůstal u RCC a nechal celou situaci "vykrystalizovat" 😉

Ty Certiny určitě nejsou špatná volba a určitě bys taky udělal kamarádovi radost, ale co jsem měl čest vidět/osahat modely od RADO (bohužel zatím ne CC modelový rok 2020), tak kvalitou materiálů a celkově zpracováním jsou dle mě o level výš oproti "želvám" (samozřejmě i cenou). Navíc jsem myslel, že trváš na keramické lunetě (DS Action má hliník). A také jsi tuším psal, že RADO CC jsou u tebe na hranici nositelnosti a MIDO OSCD 600 již za hranou, tak proporcemi mají Certiny rozhodně blíže k MIDO. 

 

Zkrátka já bych na tvém místě buď zůstal (prozatím) u Cooků a nechal situaci uležet a nebo bych raději slevil ze swiss-made produkce (a kulatých indexů) a šel do těch nových SEIKO, co Ti tu doporučoval steel. Ty dle mě mnohem více splňují tvé požadavky na "umírněné, nevýrazné a decentní" potápky kvalitního zpracování a velmi příjemných rozměrů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 16. 7. 2020 v 15:42, Micey napsal:

V čem je ten Aquis víc tool, než LHC či ty Aquatimery? No flame, jen mi to neni jasný:)

Hele, uznávám, asi je to hlavně o pocitu. :D

Autorovi vlákna gratuluju ke skvělýmu výběru. Ať dlouho slouží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji všem za rady i gratulace :) 

Tím pádem ale bohužel budu muset prodat svoje Rado Captain Cook, jelikož dvoje nové podobné divery v rozmezí 2 měsíců prostě doma neobhájim :D 

Pokud teda má někdo zájem o téměř nové Rado captain cook v top stavu, ať se mi klidně ozve :D Určitě se dohodneme na nějaké fajn ceně :) 

87487CD7-9E01-47C1-8C05-E6C144DD18C0.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bondovky (teda aspoň 41mm) vždycky byly pro spoustu lidí první lepší hodinky, které posloužily jako přestupní stanice k dalším/lepším kouskům, aby se k nim pak zase vrátili, protože jsou prostě super :)

Já je měl tak 8-10x a ty poslední pokud nebudu donucen okolnostmi, tak nepůjdou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
V 17. 7. 2020 v 8:25, steel napsal:

vsechny ty hodinky, co tu postujes, jsou stejny a neni to fakt zadna hitparada a budes takovyho nakupu litovat, prodej tech Rado je celkem blba rada obavam se, ze by to byl celkem slusny prodelek ... 

cituju sam sebe, abych po nahlednuti do prodejniho vlakna mohl napsat ... JA TO RIKAL ..😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.


×
×
  • Vytvořit...