Messiah Posted July 22, 2020 Report Share Posted July 22, 2020 Ahojte klucí, přemýšlím, že bych si koupil svoje první oblekovky a tyto už léta obdivuju. Modrých ciferníků mám moc, černé taky mám, bílý jsem nikdy neměl. Takže volba je jasná, jen nevím jaká barva ručiček? A hlavně, není něco lepšího v podobné cenové relaci? To mě nenechá spát, takže prosím, pokud máte někdo nějaký tip v podobném ranku, budu vděčný :-). Děkuju, M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted July 23, 2020 Report Share Posted July 23, 2020 ja bych asi volil jinou barvu než ty zlaté. Ty modré např. jsou perfektní..mužeš je vzít i k něčemu jinému než zrovna k obleku..na rozdíl od zlatých. Ale to je čistě o vkusu každého Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cova Posted July 23, 2020 Report Share Posted July 23, 2020 Na ty modré bych se rozhodně nechal ukecat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Datel Posted July 23, 2020 Report Share Posted July 23, 2020 Jojo, modré vedou, ty zlaté na mně dýchají trochu Matějskou poutí (ne stánkovým zbožím, ale vkusem majitelů ;o) Jinak s portugiese snad nejde šlápnout vedle, škoda že já jsem cílovka pro hodinky s cenou tak o řád níž, i o dva ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baza Posted July 23, 2020 Report Share Posted July 23, 2020 (edited) Jen pro úplnost Ale volil bych modré ručky. Edited July 23, 2020 by baza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karussell Posted July 24, 2020 Report Share Posted July 24, 2020 Jasný modráky, běž do nich, ty Ingy krásně doplní a ta strojovna je prostě boží....a nebo nový 40mm Portugaly? Díky té velikosti jsou to asi víc oblekovky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRONOGRAF1 Posted October 31, 2020 Report Share Posted October 31, 2020 Ahoj, IWC výborná volba. Co navštívit jinou škatulku v podobě - Carl f Bucherer MANERO FLYBACK. 18K rose gold Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenek1307 Posted November 12, 2020 Report Share Posted November 12, 2020 Tak ty verze s modrýma ručičkama, ty jsou prostě bomba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted November 12, 2020 Report Share Posted November 12, 2020 Jsou parádní, ale výška 14 mm mi na oblekovky přijde přeci jen trochu moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts