Přejít na obsah

Poradna PRIM


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 883
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 14 hodinami, accutron napsal:

Tuto značku používá jeden hodinář z Nového Města nad Metuji na hodinky u kterých dělal celkový servis.

A jistě má pocit, že snad tvoří hodnoty, můj názor je, že spíš znehodnocuje. Nechtěl bych mu svěřit na servis své Omegy. 😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem si z blbosti  na můj hotový prototyp Č.1  budíku B - Hes  s  tourbillonem vyrazil  jméno a město a neměl jsem to dělat. Celá setrvačka se mi kůli tomu hla a musel jsem to pracně předělávat, aby to sedělo v ose a chodilo to. Takže už nikdy více nějaké raznice.  J. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 23. 8. 2020 v 21:21, Delawer napsal:

Chlapi, nejsem Primkar, ale......kamarad za mnou "prisel" s timhle modelem. Nevite co je to zac? Ma je po otci, vic nevi. Jeste jsem je nemel v ruce, tak ani nevim, co je v nich za kalibr. Ale tehle typ ciselniku jsem videl u GuB, u Prim ne....

AhOj   Je to Prim 66 135 3   rok vzniku   1967      

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 31. 8. 2020 v 18:46, Petr Jehla napsal:

Ahoj, jsem tu nový a rád bych se zeptal kde se dá sehnat nové nebo slušné pouzdro popřípadě ciferník na Prim traktor ? děkuji 

Sleduj inzerzi tady, popřípadě na antik Hovorka. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahojte, som tu stary, aj ked naposledy som tu bol v roku 2006, kedy som kupil hodinky v nemecku od juliana (s pribehom). teraz by som potreboval zorientovat s Prim Diplomat. pozeram si inzeraty, trochu som zacal citat forum. niektore su v dokonalom stave. aka je sanca, ze su fake resp. po takej uprave, ze su prakticky bezcenne? myslim v kontexte skladacky. puzdro znovu "pozlatene", cifernik polsky, sklicko polske... napr. tu je vlakno o Prim Diplomat Skoda, ktore su fake... na nemeckom ebay nejaky poliak predava tiez dokonale hodinky. tu sa objavili v inzercii tiez take. v principe v top stave hodinky na inzercii su len sport, sport igen a diplomat, teda tie ziadane kusy. na fore sa chvali velmi "antik". mam to chapat tak, ze si to tam p. hovorka "strazi" a predajcovia su doveryhodni? dakujem za odpovede. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj! Osobně Antik pana Hovorky za důvěryhodný považuju. Sám accutron hlídat všechno zboží moc času asi nemá, kolegové tady z CHMG ho však prakticky vždy dokážou zastoupit a pan Hovorka vzápětí reaguje (a inzerát maže.) Co se tamních prodejců týče, některé bych označil za důvěryhodné bez výjimky, jiné více a pár méně... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@orol: inac ked mas bydlisko "tatry", tak odtial som poznal jedneho lekara. viem ze mal hodinky Prim Sport a mali aj S-105 a neskor Daewoo Espero :)

skoda 100 L v 1975 stala bud 46 tis alebo 51 tis. (povedal by som 51 tis ale to ma myli, lebo 105 bola neskor a mala by byt drahsia). tie Prim 66 z roku 1985 kupovala mama ujovi a podla zarucaku stali 425... mohla mu kupit radsej sport, z tych by som sa dnes tesil viac :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...