MarcelG Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 MarcelG: Sory, ale to je strašný.:-D omlouvat se nemusíš, já jsem spokojený...
financ Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 omlouvat se nemusíš, já jsem spokojený... zkus tam vrátit chapter ring s minutovýma indexama, prokouknou
Návštěvník PavelB Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 Sent from my iPhone using Tapatalk
m.n. Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 Jedna ze vcera , 36mm se da v pohode nosit ...proste laska na prvni pohled a ja je proste misim mit Ty fullgoldy ti seděly víc...
StefanM Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 seiko Toto Seiko nepotrebuje a myslim, ze ani ty... IMG_8186.JPG
Chumpus Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 Co je to prosím za typ - tahle minimalistická seika?Moving design collection SCBS025, viz mé vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/67959-choroba-jm%C3%A9nem-seiko/
RobertPlant Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 Nedělní kávička, asistují SKX009 se safírem na RIOS NEXT
Honza.manta Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 mesh je pro mne ještě větší zhovadilost (u všech hodinek) než buznatah bondovek... dej to dolů, pořádný řemen, popř. olivový nato na léto jinak gratulace k parádním pilotkám a dík za recenzi... Tak to jsem asi jeden z těch, co se jim zhovadilost líbí a dobře nosí
MarcelG Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 (upraveno) zkus tam vrátit chapter ring s minutovýma indexama, prokouknou byl tam, ale dost odrbaný, na WUS jsem viděl tento mod i s černým, tak jsem to zkusil. mám na cestě i keramickou vložku lunety tradiční submariner style, tak se bude zkoušet :-) Opravdu? Ano To je fotomontáž? Ne, není. Jen blbě vyfoceno :-) seiko Toto Seiko nepotrebuje a myslim, ze ani ty... IMG_8186.JPGMožná by sis měl trochu rozšířit obzory a zjistil bys, že i na jiných mezinárodních forech najdeš nejrůznější modifikace Seiko, mimo jiné i tento mod(není z mé hlavy) To all: NO FLAME ... Upraveno 12. ledna 2014 uživatelem MarcelG
NERO.8 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 Tohle nebudem trpet ! tak trochu jsem čekal, že se ozveš ? ?já dnes 270 na novém skvělém řemenu od Ondry Šímy :
USER47 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 Možná by sis měl trochu rozšířit obzory a zjistil bys, že i na jiných mezinárodních forech najdeš nejrůznější modifikace Seiko, mimo jiné i tento mod(není z mé hlavy) To all: NO FLAME ...I tak je to děs:). Navíc ta 24h luneta bez GMT ručky úplně postrádá smysl a dostává se do sfér fejkařskejch eye candy kravinek typu falešnej tourbillon, přilepený ručky chrona či napevno ukotvená potápěčská luneta... Navíc je to Seiko proboha, přetvářet ho na Rolex parodii si to nezaslouží.
Doporučené příspěvky