kloubik Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 (upraveno) quest987: tak to nezavidim, snad uz to brzy zapichnes. Ja to nastesti dneska mohl zabalit ve 4pm, jedna mobilovka z auta: Upraveno 22. října 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 (upraveno) quest987: tak to nezavidim, snad uz to brzy zapichnes. Ja to nastesti dneska mohl zabalit ve 4pm, jedna mobilovka z auta: ]Zachvili bude hotovo, Ty indexy jsou tak zasle nebo efekt nejake appky? Upraveno 22. října 2014 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 (upraveno) Indexy uz jsou trochu zasle, cifernik ma cca 15 let (SKX399) a asi uz nejake vlhko zazil nez se hodinky dostaly ke mne. Nazivo to neni tolik patrne, na fotce to vytahl do popredi pridany filtr ve snapseed. Upraveno 22. října 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Vypada to dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 od vcera doma a tak gmt kuskom som dal volno: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Dal jsem si od Rolexu na krátký čas pauzu, ale nešlo to....tož jsem zpátky. ;-) Přeji všem dobré ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 (upraveno) Gratuluju, sledoval jsem prodejní vlákno a čekal u koho skončí :-) Až je chvíli ponosíš docela by mě zajímalo srovnání s předchozí verzí pokud by to šlo :-) Upraveno 22. října 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Kloubíku, děkuji. Za čas určitě něco sepíšu. Prvotní pocit je velmi dobrý, ať už z velikosti ( na má tenoučké ruce ) tak z hmotnosti hodinek na ruce...narozdíl od Exp I 36mm , které jsem po prvním nasazení okomentoval slovy " kua, ty jsou malinký". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Dal jsem si od Rolexu na krátký čas pauzu, ale nešlo to....tož jsem zpátky. ;-) Přeji všem dobré ráno. dobré ráno ? dobrá volba ? užij si je ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Dnes Sinn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 dream watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Neodolal jsem a musel jsem je mít ještě jednou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Dneska jsem to pojal sportovně, odpoledne je čeká bazén a sauna. Bude to pro ně křest, tak snad přežijí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Ňák se nemůžu těch oservisovaných Seik nabažit. Černo modré zátiší , ten kančík k nim barevně ladí, ale tady to bohužel tak nevyzní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Hezká fotka: kromě těch malých kapek na rukávu, máš jednu velkou kapku na sklíčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Seiko by Jorg Hysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Jasně že pilou, nejsem blázen.Proč bych měl sundávat hodinky na práci ? To nejsou Damaska......Pekne foto. K te kulatine, rukavicim a sekerecce z hornbachu rolexky paradne sednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Dnes takto a včera na setkání se sektou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky