Kazaam Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Ranni pohodicka.. to máš tak drobnou ruku nebo si ten model pletu a není to ten 40mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 to máš tak drobnou ruku nebo si ten model pletu a není to ten 40mm? ..je to 44mm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Damasko DA 36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 V praci, tak pracovni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 ..je to 44mm.. tak je to moje zaostalost a imbecilita, dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 tak je to moje zaostalost a imbecilita, dík ..tak zas netřeba takových titulací.. Edit: přikládám jedno starší foto..pohled z druhé strany.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 ..odpoledni kava 8) Hmmm .... Lzicka, zapalovac ... Copak to mame v te krabicce? Abych nebyl OT, dnes opet tohle, i kdyz je to foceno o Velikonocich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Kdyz jsem psal tohle, byla to vicemene sranda, protoze termin byl az 24. dubna, nicmene ono to nakonec fakt tak dopadlo . Zatim priprava, cas cca. T - 15 min. A je to venku , fotka je tedy az par hodin po vylihnuti. Moc gratuluju! Nejakou dobu nebudes potrebovat hodinky s budikem, ale stoji to za to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Hmmm .... Lzicka, zapalovac ... Copak to mame v te krabicce? jenom Javanese Classic.. 8)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Ranni pohodicka.. Nevypadaly by líp na kůži? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Skalis: velká gratulace, ať to pěkně roste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 málem jsem to přehlídnul... velká gratulace Honzo, Aničce, mamině štěstí, zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 (upraveno) Kdyz jsem psal tohle, byla to vicemene sranda, protoze termin byl az 24. dubna, nicmene ono to nakonec fakt tak dopadlo . Zatim priprava, cas cca. T - 15 min. A je to venku , fotka je tedy az par hodin po vylihnuti. gratuluju a ať dělá radost. Mám taky Aničku a dnes jsou jí přesně 3 týdny :-D Ovšem u porodu jsem na ruce Orienty Mako na oranžovým kaučuku Upraveno 14. dubna 2012 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 dnes a skoro každý den,Janko,dík za příjemný pokec,takové akce musíme pořádat častěji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Zekone to je zámek v Bojnicích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Dnes bylo trocha té chůze, tak jsem si půjčil od přítelkyně tento kosmický přístroj a vono to fakt gunguje Na trase 21 km co jezdím na kole a mám to přesně změřené, se to seklo o 350 metrů, což je super a to jsem ještě táhnul pejska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 (upraveno) ????? To je krásná fotka, sakury jsou fotogenický a k hodinkám stylový Co je to za časomíru? Valím oči Upraveno 14. dubna 2012 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 To Skalis - velká gratulace k Aničce!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky