enslow Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Já si nemůžu pomoct, možná nemám vkus, ale kdyby tam nebylo napsáno patek, tak jsou to v podstatě celkem nudný a asi i tuctový hodinky... Ale tak naživo jsou možná lepší...presne ako pises tiez mi na tych patekoch nepirde nic vynimocne za co by som bol ochotny davat take prachy...obycajne tuctove hodinky hodne mozno 10e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 novy kusok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Včera před cestou na ples. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 novy kusok celkem parádní kousek,klasika s lunetou a k obleku,slušela by jim mechanika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Tak mi dorazila bílá guma ze strapshopu, na ruce velice příjemná, co říkáte barevné kombinaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Tak mi dorazila bílá guma ze strapshopu, na ruce velice příjemná, co říkáte barevné kombinaci? Fuj! Co jim to děláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Tak mi dorazila bílá guma ze strapshopu, na ruce velice příjemná, co říkáte barevné kombinaci? Podle mě mají být na tahu nebo kůži. Za mě ne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Podle mě mají být na tahu nebo kůži. Za mě ne . psal jsem, že to zkouším, ale taky bych řekl, že to není, tak už jsou zpátky na železe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 (upraveno) psal jsem, že to zkouším, ale taky bych řekl, že to není, tak už jsou zpátky na železe Možná by to šlo k bílýmu svetru či bundě,ale takhle to moc k sobě nejde.Ten tah maj parádní. Upraveno 8. února 2013 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Pracovni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Tak mi dorazila bílá guma ze strapshopu, na ruce velice příjemná, co říkáte barevné kombinaci?farebne OK, ale je tam velmi velka fuga medzi gumou a vysokym puzdrom... ak by to vyplnila guma, bolo by to fajn, takto nic moc... tah je bezkonkurencne naj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 farebne OK, ale je tam velmi velka fuga medzi gumou a vysokym puzdrom... ak by to vyplnila guma, bolo by to fajn, takto nic moc... tah je bezkonkurencne naj Teď si trefil hřebíček na hlavičku, to pouzdro je sice super, ale není možné, aby mezi pouzdrem a řemenem byla tak veliká mezera, s tahem je to fakt nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Pracovni Kecy! Tohle jsou pracovní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 115200 na konskem zadku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 teď Suma-nechápu že je nikdo nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Kecy! Tohle jsou pracovní! Luneta, 7 index - bordel nebo odlouplina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 psal jsem, že to zkouším, ale taky bych řekl, že to není, tak už jsou zpátky na železeUff! A už jim to nedělej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Luneta, 7 index - bordel nebo odlouplina? Dyť řikám, že jsou pracovní.....Taky jsem si toho všiml. Asi jen nějakej kus špíny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 DJR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 ..a jde se plesat :-) jestli je to plachta, prosim mody uctive o zmenseni. vkladam poprve z mobilu a nevim jak to bude velky. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky