Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Znovu opakuju, i klukům z Dolní Moravy, že pes není jedlý ...

Nový člen fóra : Daimonek, 1 příspěvek, začátečník, zájmy : jídlo, spánek, Panerai 

FOTO VĚNOVÁNO ZVLÁŠTĚ PAK HONZOVI ( EMAN2208 )

Tak ten je naprosto boží a ten obojek vůbec není marnej. ;) Daimonkovi pohlazení!

Odesláno

Něžný barbar

attachicon.gifgraham 2.JPG

Ježíš to je divný! Foto ok, ale ciferník mi přijde jako doplňkovej atribut k tomu "koltu" nebo jak to nazvat! Omlouvám se, ale tohle jsem ještě neviděla, ale věřím, že se můžou někomu i líbit.:-)

Odesláno

Parádní fotka!!!

Včera jsem byl na Prýglu, takže potápky.

Vodotěsnost podmínkou, byly tam kolotoče, bylo mi blbě (ale vydržel jsem vše, co 8 letej synovec, jsem frajer), ale chvílemi jsem měl pocit, že si pak budu muset umýt hodinky od šavle  :D

No a na závěr jsme našli roháče. Toho jsem viděl naposledy jako kluk.

Brouk jak hovado. Pěkný.

----------------------------------------------

Za mě koláž: Pátek, 2x sobota, neděle:

post-14111-0-05325800-1371419033_thumb.jpg

Odesláno

Ježíš to je divný! Foto ok, ale ciferník mi přijde jako doplňkovej atribut k tomu "koltu" nebo jak to nazvat! Omlouvám se, ale tohle jsem ještě neviděla, ale věřím, že se můžou někomu i líbit.:-)

Koukám, že bude třeba všeobecné osvěty. Takže není to kolt, ani čajník, ani pojistka granátu, ani sifonová flaška :D  Je to inspirace hodinkami pro bombometčíky ve 30. a 40. letech 20. století. Vehikl to je velkej, protože v těch letadlech byla kurevská zima a mačkat v rukavicích stopky asi není žádná legrace. :D Jen nemám  čas a sílu na sesmolení recenze. Potřeboval bych líbnout nějakou můzou

post-1551-0-62692500-1371419439_thumb.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

twl, vypadáš jak potiženej, s tím pahýlem, narovnej kloudně prsty. Takhle :)

Asi dostaneš pěstí :D

Voba mě štvete. Krásný hodinky a gratulace.

Jen nemám  čas a sílu na sesmolení recenze. Potřeboval bych líbnout nějakou můzou

Já bych tě líbnul, ale to ti asi nepomůže. :)  Nicméně na recenzi se těším.

Odesláno

Koukám, že bude třeba všeobecné osvěty. Takže není to kolt, ani čajník, ani pojistka granátu, ani sifonová flaška :D  Je to inspirace hodinkami pro bombometčíky ve 30. a 40. letech 20. století. Vehikl to je velkej, protože v těch letadlech byla kurevská zima a mačkat v rukavicích stopky asi není žádná legrace. :D Jen nemám  čas a sílu na sesmolení recenze. Potřeboval bych líbnout nějakou můzou

attachicon.gif7419317960_4d0eeb4567.jpg

:-D Romane, jsem ráda v obraze a to mi zatím stačí, budu se těšit na recenzi, ráda se dozvím o tý "zvláštnosti" více.

Odesláno

Hodinky krásné, ale fotit je ve 130 km/hod a  levém předjíždějícím pruhu, to je odvaha. 

V 6:14 na D11 u Hradce, to bylo celkem prázdné. Zase nejsem žádný priát dálnic nebo tak ;-)

Odesláno

přijeď si pro hubana lulino :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...