Jakubisko Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 vylet cez vykend.. Strasbourg a cestou naspat Europa-Park.. v spolocnosti Explorer II 216570 pocasie vyslo paradne Tak to jsme se tam minuli. Já odjížděl ve čtvrtek a počasí bylo na můj vkus až moc teplé. Přeci jen se ta oblast chová jako náhorní plošina...Byl jsi tam jen tak nebo na hudebním festivalu? Projel ses loďkou? Abych jen nešlapal vodu...
FiXilVer Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 tam som bol aj ja...tie ulicky s tymi terasami su paradne ze Strasburg na mna urobil dobry dojem.. skvela atmosfera.. celkovo pohodove mesto
FiXilVer Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Tak to jsme se tam minuli. Já odjížděl ve čtvrtek a počasí bylo na můj vkus až moc teplé. Přeci jen se ta oblast chová jako náhorní plošina...Byl jsi tam jen tak nebo na hudebním festivalu? Projel ses loďkou? Abych jen nešlapal vodu...obrázek.JPG bol som tam viac menej len tak.. pozriet znamich..teplo bolo.. to je pravda, ale po tych uprsanych dnoch kedy nie a nie prist jar a leto, mi to vobec nevadilo a jasnee, lodka bola pevny bod programu vzdy ked je niekde v ponuke vylet lodou, idem. Da to uplne iny uhol pohladu na mesto.. okolie..
Ohm-Aztec Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Za poslední týden udělaly max. +2 s.
Levit Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 (upraveno) Stále GSAR + od novej budíček s náhodným buzením:-) Upraveno 17. června 2013 uživatelem Levit
El Nano Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 nejni to na křivoklátě?nope, narazili jsme na to po cestě přes Jeseníky v České Vsi, tak jsme skočili dovnitř. Za 30 kaček a bylo to i s komentářem postarší paní.
NERO.8 Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Stále GSAR + od novej budíček s náhodným buzením:-) Super fotka, nádherný budíček ... gratulace ( neboj časem se sám seřídí )
A10 Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 jsou teď jediné, tak na ruce pořád (kromě běhání) a baví stále.
siwi Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 To je jenom opticky klam, jsou cerne. Elternzeit v Klimkovicich, MA-XI-MAL-NI pohoda!A kolik je hodin na tý prostřední fotce? :-)
IzTaPa Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Novy krokous od Ondreje -- dela z nich uplne jine casomerice...
st1g Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 NERO a st1g tak ste ma navnadili s tym RubberB ze som dnes musel prezut aj ja :-)(Sorry za kvalitu)A vypadá to dobře! :-) Novy krokous od Ondreje -- dela z nich uplne jine casomerice...Krásný pásek...
st1g Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 NERO a st1g tak ste ma navnadili s tym RubberB ze som dnes musel prezut aj ja :-)(Sorry za kvalitu)A vypadá to dobře! :-) Novy krokous od Ondreje -- dela z nich uplne jine casomerice...Krásný pásek...
Moty Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 tak mi dneska dorazily a vypadaj dobře a líběj se mi, akorát potřebuju hřiště, kde je vozkouším
bcmike Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Včera jsem byl na Prýglu, takže potápky.Vodotěsnost podmínkou, byly tam kolotoče, bylo mi blbě (ale vydržel jsem vše, co 8 letej synovec, jsem frajer), ale chvílemi jsem měl pocit, že si pak budu muset umýt hodinky od šavle No a na závěr jsme našli roháče. Toho jsem viděl naposledy jako kluk.Ahoj, ten Roháč je fantastickej. Kde jste ho našli? Díky Ondra
Juraj11 Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Přece jen má ta oranžová něco do sebe
Doporučené příspěvky