Locque Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 V tomhle to prostě bez tahu nejde :-/ Odesláno z jabka skrzevá Tapatalk
siwi Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 Na tom tahu se mi ty tvoje hodinky líbí nejvíc. Odesláno z mého HTC Incredible S pomocí Tapatalk 2
People Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 (upraveno) dnes som bol na kupalisku. Takze diverky nutnost. Upraveno 18. června 2013 uživatelem People
Igicz Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 Já se byl v průběhu dne zchladit v Olze. Ale vodotěsnost jsem raději nezkoušel:-)
Cyril Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 RÁNO V KAMENOLOMU ...Pěkně strejdo! Taky jsem měl dnes dřinu!
jankoxxx Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 dik, je to s nimi zaujimave posledne dni ma dostavaju tie rucicky - genialne sa na nich lame svetlo..Tak zatial tvoja najlepsia akvizicia. tieto sa ti fakt podarili dusan a zas ty mojeDSCN6384.jpg ze vylieceny? ved pockaj Hmmmm, ty jsou !!!Já si v dnešním hektickém ránu, po divoké noci, kdy malá skoro nespala, nevzal ŽÁDNÉ !!! Hodinky jsem snad deset let nezapomněl až dnes. Ráno jsem myslel, že se zblázním, dopoledne to bylo lepší a po obědě si říkám, že to je celkem pohoda je nemít !!! Jsem vyléčen !!!
Eman2208 Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 Pěkně strejdo! Taky jsem měl dnes dřinu!Jak si můžeš vzít k tak pěknému autu, tak příšerné hodinky ?
NERO.8 Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 Pěkně strejdo! Taky jsem měl dnes dřinu! Tak to je teda těžká provokace ... počkej až pošleš fotku z bourání firmy Musí to být dřina, já bych tam nechtěl dělat. Já tam pouze občas vybírám kameny, ale chlapi co tam ručně sekají žulové obrubníky od jara do podzimu, to je šílená práce ...
Wanderer Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 Tak dneska zase vintage. a tyhle červené krásky už naposled...
emef Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 Tak kvůli tomuhle canvasu jsme se včera všichni vožrali. Málem jsem na kole nedojel domu, ale stálo to za to.Dnešní ranní cvak hodnotím věru pozitivně, sluším jim to.
IzTaPa Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 Tak kvůli tomuhle canvasu jsme se včera všichni vožrali. Málem jsem na kole nedojel domu, ale stálo to za to.Dnešní ranní cvak hodnotím věru pozitivně, sluším jim to. jedine, co me s*re, je, ze Eddie odmita prijima objednavky pouze od utery do ctvrtka... ale za ten hassle ty jeho canvasy opravdu stoji!
Ondoni Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 dneska echt vintage...(teda až na řemeň)...
koveras Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 Su mi po tom polrocnom posilovani volajake male,nechce ich niekto?
Cyril Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 Jak si můžeš vzít k tak pěknému autu, tak příšerné hodinky ? Ciwe jak tě uvidím, dostaneš asi do voka ! Steinhart jsou nádherný sportovní a supervodotěsný voče!
michalval Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 Tak dneska zase vintage. a tyhle červené krásky už naposled... Už se mooc těším. Doufám, že do balíčku nepůjdou mokré od slz
Eman2208 Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 Ciwe jak tě uvidím, dostaneš asi do voka ! Steinhart jsou nádherný sportovní a supervodotěsný voče! No, to je sice vsechno hezky, ale hodinky co vypadaji jako popelnik, no nevim, nevim ;-)Ja dnes Orliky, dnes jsem je nezapomel.
Doporučené příspěvky