Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Opět Mark XVI a jedna otázka spíše pro Olomoučáky: kde jsem to fotil?

Hmm tentokrát se tak blbě nespletu  :pokey:

Tohle je opravdu jednoduché - Pavlovičky, Hospoda Na Pile. 

Někdy si musíme zajít na pivo/kafe a dát řeč. Rád bych si ty tvé Mark XVI prohlédl. To jsou prostě perfektní hodinky. 

Já stále v Karviné - Lázně Darkov. 

post-18642-0-49462900-1384946773_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Podobne ako dlubix + prevrtane nozicky :-)

Já mám taky provrtané nožičky.

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

siwi : Slyšel jsi o teorii, že kouřit při stresových situacích ti vytvoří nepodmíněný reflex a ty si pak tyto stresové situace budeš připomínat zejména v klidu, kdy si znovu zapálíš? Časen místo toho, aby tě cigareta uklidnila ti spíš podvědomě uškodí. Člověku se totiž mnohem snadněji a silněji vryje do paměti nepříjemnost než příjemnost.

Mám to tak třeba s muzikou. Často jak nějakou písničku uslyším, vybaví se mi její videoklip, který často změní moje pocity k této písničce a i ty pocity se mi pak vybaví.

Ať nejsem kompletně OT :

O té teorii jsem slyšel. Ale šedá je teorie, zelený strom života :D Na mě to takhle u cigaret nefunguje. Je to chvilka, kterou mám sám pro sebe a dost si ji užívám. Ale s tou hudbou jo. Jakmile slyším písničku, kterou mám spojenou ať už s příjemnými nebo nepříjemnými prožitky, vždycky se mi ta atmosféra spolehlivě vrátí. A tak mám muziku, kterou poslouchám výhradně na podzim, jinou zas na jaře. Většinu ale na štěstí můžu poslouchat kdykoliv :D

Odesláno (upraveno)

Už to bude skoro rok, co mám tyto Certiny, no, už by to chtělo nějakou změnu :P

post-23353-0-42004200-1384953225_thumb.jpg

Upraveno uživatelem tom88
Odesláno

Hmm tentokrát se tak blbě nespletu  :pokey:

Tohle je opravdu jednoduché - Pavlovičky, Hospoda Na Pile. 

Někdy si musíme zajít na pivo/kafe a dát řeč. Rád bych si ty tvé Mark XVI prohlédl. To jsou prostě perfektní hodinky. 

Já stále v Karviné - Lázně Darkov. 

Správně! A někdy se ozvi a můžeme dát řeč!

Odesláno

Sphinxx promiň,nic proti tobě,ale ty jsi vážně nemocnej.

No, chválím Tě, to si zjistil brzo. Díky za kompliment :D . BTW - dnes bez hodinek.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...