Návštěvník dlubix Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 neska sem prezul na kuzi Tak to je wono!! Mnohem lepší než tah.
emef Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Po dlouhý době.Možná se budeme loučit.Ani nevim, jestli chci.Jsou prostě skvělý.
kamilb Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Taky v rachotě,pod velkým tlakem,zatím odoláváme...
Tommy_PP Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Podobne ako dlubix + prevrtane nozicky :-)
Vlcak Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Opět Mark XVI a jedna otázka spíše pro Olomoučáky: kde jsem to fotil?Hmm tentokrát se tak blbě nespletu Tohle je opravdu jednoduché - Pavlovičky, Hospoda Na Pile. Někdy si musíme zajít na pivo/kafe a dát řeč. Rád bych si ty tvé Mark XVI prohlédl. To jsou prostě perfektní hodinky. Já stále v Karviné - Lázně Darkov.
kamilb Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 (upraveno) Podobne ako dlubix + prevrtane nozicky :-) Já mám taky provrtané nožičky. Upraveno 20. listopadu 2013 uživatelem kamilb
SCIFI Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Podobne ako dlubix + prevrtane nozicky :-)taky provrtanej :-)
siwi Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 siwi : Slyšel jsi o teorii, že kouřit při stresových situacích ti vytvoří nepodmíněný reflex a ty si pak tyto stresové situace budeš připomínat zejména v klidu, kdy si znovu zapálíš? Časen místo toho, aby tě cigareta uklidnila ti spíš podvědomě uškodí. Člověku se totiž mnohem snadněji a silněji vryje do paměti nepříjemnost než příjemnost.Mám to tak třeba s muzikou. Často jak nějakou písničku uslyším, vybaví se mi její videoklip, který často změní moje pocity k této písničce a i ty pocity se mi pak vybaví.Ať nejsem kompletně OT : O té teorii jsem slyšel. Ale šedá je teorie, zelený strom života Na mě to takhle u cigaret nefunguje. Je to chvilka, kterou mám sám pro sebe a dost si ji užívám. Ale s tou hudbou jo. Jakmile slyším písničku, kterou mám spojenou ať už s příjemnými nebo nepříjemnými prožitky, vždycky se mi ta atmosféra spolehlivě vrátí. A tak mám muziku, kterou poslouchám výhradně na podzim, jinou zas na jaře. Většinu ale na štěstí můžu poslouchat kdykoliv
sibirnaya Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 kamaradka rika, ze nejlip se ji su*a pri Rammsteinech
Kristian.nov Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Dorazily nový vitažky...
CEGY Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 kamaradka rika, ze nejlip se ji su*a pri Rammsteinech Předpokládám, že posloucháš taky Rammsteiny.
misoo Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 tak tie vintazne fortisky su neskutocne nadherne... gratulujem
bedja Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 neska sem prezul na kuzi..dobrý to je Honzo..a klucí ty chrastítka máte všichni paráádní..
tom88 Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 (upraveno) Už to bude skoro rok, co mám tyto Certiny, no, už by to chtělo nějakou změnu Upraveno 20. listopadu 2013 uživatelem tom88
Ohm-Aztec Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Hmm tentokrát se tak blbě nespletu Tohle je opravdu jednoduché - Pavlovičky, Hospoda Na Pile. Někdy si musíme zajít na pivo/kafe a dát řeč. Rád bych si ty tvé Mark XVI prohlédl. To jsou prostě perfektní hodinky. Já stále v Karviné - Lázně Darkov. Správně! A někdy se ozvi a můžeme dát řeč!
Sphinxx Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Sphinxx promiň,nic proti tobě,ale ty jsi vážně nemocnej. No, chválím Tě, to si zjistil brzo. Díky za kompliment . BTW - dnes bez hodinek.
Doporučené příspěvky