Návštěvník PavelB Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 (upraveno) Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 26. listopadu 2013 uživatelem PavelB
Stuclik Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Na perlonu to má swag :-) Ať už je léto!<br /><br />
Josef01 Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Trošku velké na ruce, na ty chce tak obvod 23cm.
kuncák7 Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Ahoj, no musím říct, že na tvé ruce nevypadaj vůbec zle. U mě to fakt bylo horší, škoda jich.
sibirnaya Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Bacha na to, takhle jsem pred cca rokem prevazel v Cayennu, kteryho jsem mel asi tyden, skrin z ikey a na prvnich semaforech mi prosla celnim sklem... Od te doby mi zadna cena za dopravu nepripada vysoka Sent from my iPhone using Tapatalk Tady se pridam k PavloviB, tohle uz je vo hubu. Kamaradce pri lehke nehode vzadu navolno polozenej 5 l kanistr s vodou prerazil skrz sedacku obratel. Takhle s tim plechem za krkem bych se normalne bal o zivot. ...i zapalovač na zadním okně ti umí projít hlavou. Viděl jsem kdysi nějaké video. Čéče Ty si zahráváš. To by byla dobrá gilotina, ale zase čistej řez vy ste volove, hosi. dyt by sel nahoru ten plech, ne do sedacky. njn, holt jednou je to dodavka, tak je to dodavka, no.. petka do slevarny trojka ze slevarny [/URL] trojka sedi na prdeli
Josef01 Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Pošli ty fotky výrobci, že ty dodávky dělá hrozně malý a 10 metráků uhlí se tam ani nevejde
jankoxxx Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 ozaj? Zase Hamiltony, ty Arctosy to mají nahnutý...
Návštěvník Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 No já jsem do x5 narval dva dvoumetrové rošty do postele. Ty se ovšem nedaly ohnout jak ten plech. Taky jsem musel dát sedačky tak dopředu, že jsem měl mezi hrudníkem a volantem asi 6cm místa
Tikal Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Dva roky jsem po něčem takovým toužil... vždycky se mi cena zdála neúměrná... Až teď konečně jsem spokojen:-) Edit: ještě foto tý krásný strojovny... Znamená to, že jsou Fortisy folné
Vladimír P. Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Nová akvizice na takové to bežné denní nošení ... Za ty peníze jsou opravdu luxusní !! image.jpg pěkný Jardo, vždy rád vidím, když si k Rolexu někdo koupí pořádný hodinky
cretino Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Trošku velké na ruce, na ty chce tak obvod 23cm. ..podla mna su v pohode, to bolo len uhlom zaberu
michalval Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 No já jsem do x5 narval dva dvoumetrové rošty do postele. Ty se ovšem nedaly ohnout jak ten plech. Taky jsem musel dát sedačky tak dopředu, že jsem měl mezi hrudníkem a volantem asi 6cm místa Já mám úplně tu samou zkušenost. A jednou jsem převážel palandy a musela za volant moje milá a já seděl na spolujezdci tak nějak bokem, ale povedlo se
bandicoot Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 (upraveno) Po x letech zase kompakt s manuálními a prioritními režimy...Myslím, že si budeme rozumět. Upraveno 27. listopadu 2013 uživatelem bandicoot
CEGY Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Tak po vymene za safir s ar. Chtel jsem jeste nechat vymenit vlozku lunety za cernou,ale doporucena z skx uplne nepasuje.
brumko Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 (upraveno) Dnes prituhlo, tak aspoň oranžová ma hreje. Čoskoro príde aj lesklý Inžinier na monstrá.Bedja: 5-ky sú už na ceste zo Singapuru Už ma nebaví sa po nociach vyplakávať do vankúša Upraveno 27. listopadu 2013 uživatelem brumko
Ivanhoe34 Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 (upraveno) uhlom zaberu a sirkou ohniska. ked fotis prilis zblizka a sirokym ohniskom (mobil, kompakt v zakladnej polohe), hodinky su blizsie k objektivu ako ruka a vyrazne to perspektivne skresluje...su uplne v pohode, jak 44ky na mojej ruke ..podla mna su v pohode, to bolo len uhlom zaberu ... Upraveno 27. listopadu 2013 uživatelem Ivanhoe34
bedja Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 (upraveno) Bedja: 5-ky sú už na ceste zo Singapuru Už ma nebaví sa po nociach vyplakávať do vankúša Upraveno 27. listopadu 2013 uživatelem bedja
Doporučené příspěvky