Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Bacha na to, takhle jsem pred cca rokem prevazel v Cayennu, kteryho jsem mel asi tyden, skrin z ikey a na prvnich semaforech mi prosla celnim sklem... Od te doby mi zadna cena za dopravu nepripada vysoka

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tady se pridam k PavloviB, tohle uz je vo hubu. Kamaradce pri lehke nehode vzadu navolno polozenej 5 l kanistr s vodou prerazil skrz sedacku obratel. Takhle s tim plechem za krkem bych se normalne bal o zivot. 

...i zapalovač na zadním okně ti umí projít hlavou. Viděl jsem kdysi nějaké video.

Čéče Ty si zahráváš. To by byla dobrá gilotina, ale zase čistej řez  :death:

vy ste volove, hosi. dyt by sel nahoru ten plech, ne do sedacky. njn, holt jednou je to dodavka, tak je to dodavka, no.. 

Fotografie0716_zps119a2cad.jpg

ImageB022_zpsffd76518.jpg

Fotografie1127_zps4751457c.jpg

20120601_084703_zps03032bd9.jpg

IMG_6381_zps97fe3857.jpg

petka do slevarny

ImageA040_zpsc291d3df.jpg

trojka ze slevarny

SANY0578_zps53e8bd2c.jpg[/

URL]

trojka sedi na prdeli

ImageB023_zpscedcaa7d.jpg

Odesláno

No já jsem do x5 narval dva dvoumetrové rošty do postele. Ty se ovšem nedaly ohnout jak ten plech. Taky jsem musel dát sedačky tak dopředu, že jsem měl mezi hrudníkem a volantem asi 6cm místa :D 

Odesláno

Dva roky jsem po něčem takovým toužil... vždycky se mi cena zdála neúměrná... Až teď konečně jsem spokojen:-)

Edit: ještě foto tý krásný strojovny...

Znamená to, že jsou Fortisy folné :clap:

Odesláno

No já jsem do x5 narval dva dvoumetrové rošty do postele. Ty se ovšem nedaly ohnout jak ten plech. Taky jsem musel dát sedačky tak dopředu, že jsem měl mezi hrudníkem a volantem asi 6cm místa :D

Já mám úplně tu samou zkušenost. A jednou jsem převážel palandy a musela za volant moje milá a já seděl na spolujezdci tak nějak bokem, ale povedlo se  ;)

Odesláno (upraveno)

Dnes prituhlo, tak aspoň oranžová ma hreje. Čoskoro príde aj lesklý Inžinier na monstrá.

Bedja: 5-ky sú už na ceste zo Singapuru :whistling: Už ma nebaví sa po nociach vyplakávať do vankúša :crying_anim:

post-31381-0-64040600-1385538885_thumb.jpg

Upraveno uživatelem brumko
Odesláno (upraveno)

uhlom zaberu a sirkou ohniska. ked fotis prilis zblizka a sirokym ohniskom (mobil, kompakt v zakladnej polohe), hodinky su blizsie k objektivu ako ruka a vyrazne to perspektivne skresluje...

su uplne v pohode, jak 44ky na mojej ruke :)

..podla mna su v pohode, to bolo len uhlom zaberu :)... 

Upraveno uživatelem Ivanhoe34
Odesláno (upraveno)

Bedja: 5-ky sú už na ceste zo Singapuru :whistling: Už ma nebaví sa po nociach vyplakávať do vankúša :crying_anim:

:lol2:

Upraveno uživatelem bedja
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...