Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

vy ste volove, hosi. dyt by sel nahoru ten plech, ne do sedacky. njn, holt jednou je to dodavka, tak je to dodavka

trojka sedi na p...li

..tak BMW je o krok dál..Peugeot měl svůj strop někde kolem 5ti set kilo.. :)

P.S.dlubix: nádherná fotka..nádherných hodinek.. :notworthy:

post-13651-0-65167700-1385540199_thumb.jpg

Upraveno uživatelem bedja
  • Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Po x letech zase kompakt s manuálními a prioritními režimy...

Myslím, že si budeme rozumět.

Bandi paráda, copak to je za stroj? 

Odesláno

Na perlonu to má swag :-) Ať už je léto!<br /><br />

-10C a suby 

No, při pohledu na teploměr se pomalu smiřuju s tím, že babí léto se už asi letos nevrátí :D

post-437-0-32391900-1385543411_thumb.jpg

Odesláno

Nikon P330. Pocitově trochu chatrnej, při zapnutí trochu pomalej, ale mezi kompakty se světelností 1,8 a čipem 1/1.7 byl prostě nejmenší.

Mám ten samý, asi se mám ještě co učit :D

Abych nebyl jen OT, LV a slunko :)

post-19492-0-18610900-1385543422_thumb.jpg

Odesláno

2 sibir: jako fakt snesu hodne, ale ty tlakovy flasky v tom kufru uz jsou opravdu zlo, jen pratelska rada. ;)

Jsem si vzpomněl na chudáka ženskou, která okulila Fabii naloženou koncentrovanýma kyselinama jenom v přepravkách... Holt, přirozený výběr je krutý...

Odesláno

Kdepa... Jenom, že sou v dobrý společnosti:-D

Tak teď jsem si z hluboka oddechl, chvilku tu nejsem a zase by mě případně někdo vyfoukl kousek, co chci.

Tikal : starej se o svá seika a do tohoto kousku se nevtírej :lol2: . Jak se maj u Kuby? 

Odesláno

U Kuby už dávno nejsou :clap: ,psychicky to neunesl a podívej se pořádně na mého avatara, tím je řečeno vše :gunsmilie:

a abych nebyl OT ,tak v tom zase lítám

PaperArtist_2013-11-27_10-52-01.jpg

Odesláno

Teda, člověk chce bejt vstřícnej, nechce trápit chudáka Tikala a má nálepku duševní nevyrovnanosti. Já ti dám! Jen popiš jak si poskakoval, že musíš vydržet až do pondělka. :). Ať nejsem OT, já pořád nemůžu odlepit z ruky Orientky. Dobře se nosí pod kabátem :). Ale dneska po druhý hodině se mi vrací po reklamaci Igeny, tak bude konečně za co střídat. Ono, ani Omegy by se teď nenosily špatně, ale v tom se radši nerejpu :).

a2ygy9uq.jpg

Odesláno

Teda, člověk chce bejt vstřícnej, nechce trápit chudáka Tikala a má nálepku duševní nevyrovnanosti. Já ti dám! Jen popiš jak si poskakoval, že musíš vydržet až do pondělka. :).

Připouštím jistou nervovou labilitu,ale když utrhneš matce od ňadra Kakume a řekneš,že se za rok uvidí..... :death:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...