pekl76 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 tak to je hezký a to si o nich docela dlouho přemýšlel, než sis je vzal:-) No, dlouho... Asi 10 minut ???? Teď už jsou bez chyby a jsem za ně děsně rád. Vůbec jsem netušil, jak se na nic "vyřádím" s řemenama. Ta oranžová má prostě něco do sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Koňskej zadek snese všechno i vedro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Koniec dovolenky. Monstra obstáli na 1A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 konečně jsem se dokopal k činnosti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Luděra alert!Vím, že riskuju hlavičku apod., ale právě dorazily, takže v ordinaci G-shocky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Today`s outfit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Uz mi jeblo uplne, mam z5 svoje 312... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Koupací sezóna v plném proudu, tak šly na gumák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Uz mi jeblo uplne, mam z5 svoje 312... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 a to je dobře Uz mi jeblo uplne, mam z5 svoje 312... image.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Koukám na tu fotku a úplně mi zmizela textura cifru...tak ještě jeden hokus pokusTy jo co to je? F1 mě nikdy nebraly, ale tohle je bomba... To je limitka nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Oblubene letnasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Uz mi jeblo uplne, mam z5 svoje 312... image.jpgDobře jsi udělal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Ve vedru preferuji tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Luděra alert!Vím, že riskuju hlavičku apod., ale právě dorazily, takže v ordinaci G-shocky Tohle se mi líbí! Pěkné kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Uz mi jeblo uplne, mam z5 svoje 312... image.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Ty jo co to je? F1 mě nikdy nebraly, ale tohle je bomba... To je limitka nebo?Nazývají to Gulf edition, pravděpodobně jich bylo míň a hlavně byly rychle pryč(a rostou na ceně, což mě celkem překvapuje), ale číslovaný nejsou, takže já to jako limitku neberu, ale baví mě moc. Chtěl jsem psát do TH, kolik jich bylo, ale ještě jsem se k tomu nedostal. Chystám se trošku zapracovat na fotkách, tak snad brzo něco přibyde do galerie i s detaily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 (upraveno) Dnes dorazil. Objednano v utery odpo v HOL... Upraveno 18. července 2014 uživatelem jartop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Nazývají to Gulf edition, pravděpodobně jich bylo míň a hlavně byly rychle pryč(a rostou na ceně, což mě celkem překvapuje), ale číslovaný nejsou, takže já to jako limitku neberu, ale baví mě moc. Chtěl jsem psát do TH, kolik jich bylo, ale ještě jsem se k tomu nedostal. Chystám se trošku zapracovat na fotkách, tak snad brzo něco přibyde do galerie i s detaily Tak to bravo. Jsou fakt pěkný. Jako vlastně cokoliv v Gulf barvách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doth Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 V Brně je blaze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky