Bells Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Cely vikend ve skorohorach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 (upraveno) Když píšu, že koňskej zadek vydrží všechno, tak všechno. Po celém dni na kole, bylo potřeba koně vyplavit. A voda v majdalenské pískovně byla tradičně božská Upraveno 18. července 2014 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 prischera: super fotka! Ja to posledni dobou moc nestridam: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Mas nějakou vopuchlou ruku..Voe vedro ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Konečně doma! Z kanclu rovnou na gauč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Vintazni Seiko, vintazni dymka a podvecerni pohoda. Diky Radku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Po dvou týdnech "intenzívní" práce celní správy mi dneska dorazilo tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 ...měl jsem si na to vzít spíš pilotky. A náhradní trenále... Modre EVO se tak casto nevidi. Vypada paradne! Jezdi tak dobre jak vypada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Pracovní otloukánci foceny dotlučeným telefonem při čekání na myčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 (upraveno) Modre EVO se tak casto nevidi. Vypada paradne! Jezdi tak dobre jak vypada?Jak píchlá svině Výkon vyhnanej na 380k. Kamarád ho pořídil za STi... To auto budí strašnej, až posvátnej respekt... Upraveno 18. července 2014 uživatelem Locque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 hory doly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Aj si ich otestoval v mori? Ja dnes takto. Prichystané na kúpanie..Nene, do vody jsem si nosil Géčka. Bál jsem se soli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Ta tecka neni luneta, ale mesic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Radegast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Jak píchlá svině Výkon vyhnanej na 380k. Kamarád ho pořídil za STi... To auto budí strašnej, až posvátnej respekt...No tohle auto ma temer neomezeny potencial ve zvysovani vykonu. Od par lidi jsem slysel ze je ve vice ohledech lepsi nez STi, tudiz krok spravnym smerem. Osobne se mi i vzhledove libi vic. Mam rad auta kde je ridic aktivni soucasti a nenechava vse na el.systemech. Doufam ze se mi nekdy podari usednout za volant teto bestie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 DSC_8667.jpgBoooozinku to je krasa...odkud kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Boooozinku to je krasa...odkud kam? Řecko, ostrov KOS a na pozadí je Turecko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Radegast Pěkně jsi to sladil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky