jenik77 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Hodinky moc pěkný, ale bez urážky, nechápu, že to takhle dokážeš na tom naťáku nosit. Myslím, ten zatočenej konec, to ty hoďky úplně zabíjí. Je to jak obojek na psa. Čau V. tak to já si vůbec nemyslím, že by to jakékoliv hodinky zabíjelo, naopak se mi to líbí.ale je to samozřejmě na uvážení každého soudruha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Relax po ranu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Jarret: priber nebo je brzo prevleces z ruky bez rozepnutí tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Dnes ve znameni prvnich krestanu - ryby 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Sarajevo .... olympic stadion and SDDS IMG_3729.JPGIMG_3730.JPG Ty budeš adept na nové SD....SDDS se mi zdají na Tvoji ruku zu viel. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Na cestach 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Dnes poslední Seika, co mi zbyla a to pohodlí při nošení je prostě mroží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Na cestach image.jpg Jé, Greenwich. Budu tam muset zase jednou zajet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Jestli to bylo na mě, tak nepůjdou. Je třeba si nechat i spojence a nemít jen plnou hodinkovnici skopčáků ...kdy půjdou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 pracovně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 mezzogiorno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Tak to je soda. Tahle ruka a tyhle hodinky jsou dohromady dost problematická kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Krásný den přeji všem DSCN2608.JPGJsou fakt nádherný.Někdy se mi po nich i zasteskne.Hlavně ten modrý ciferník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Certiny. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 (upraveno) Tak to je soda. Tahle ruka a tyhle hodinky jsou dohromady dost problematická kombinace. Jde hlavně o pocit toho, kdo je nosí... Já mám trochu silnější ruku, takže na pohled to vypadá dobře, ale jak tuhle konzervu vyfotíš z boku, navíc ještě v takovém úhlu, sedí šišatě. Dělá to spíš jejich výška, protože třeba větší IWC BP 46mm sedí na pohled na menší ruce lépe, než tyhle plechovky 43mm. Upraveno 24. července 2014 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 (upraveno) Certiny.To děláš schválně... Já dnes totok. Upraveno 24. července 2014 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Certiny.Krasna fotka,je videt,ze te bavej,a tak to ma bejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Moje obľúbené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 To děláš schválně... Já dnes totok. Myslíš, že pěkné fotky můžeš vkládat jen ty? Krasna fotka,je videt,ze te bavej,a tak to ma bejt. Děkuju, ta fotka je z pohledu hodinek o ničem (plasticita číselníku ani stříbrné orámování indexů nevynikne), ale strašně se mi líbí barvy okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Quartz mania aneb dnes v ordinaci Protreky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky