Smazany profil 001 Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Jedna kvízová - kam jsem vytáhl Fortisy na výlet? :-)Grand hyatt Shanghai? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Grand hyatt Shanghai? jj trefa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Vostok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smazany profil 001 Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 jj trefa :-)Dlouho jsem tam nebyl, uz maji hotovej ten mrakodrap vedle? Abych nebyl off topic, z dnesni prochazky... Novej remen je skoro jak novy hodky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 To je foto jak z reklamniho prospektu, super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 To je skvost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Dlouho jsem tam nebyl, uz maji hotovej ten mrakodrap vedle? Abych nebyl off topic, z dnesni prochazky... Novej remen je skoro jak novy hodky Byl jsem tam vloni a letos, a ta vystavba mrakodrapu se vubec nepohla, je pořád rozestavěný, aktuální foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 To je foto jak z reklamniho prospektu, super! Díky To je skvost...Jsou nádherné, když se na tu fotku dívám, divím se proč je nenosím. Strašně jsem je chtěl a teď se bojím abych je nepodřel a zůstaly furt jako nové. Inu magor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Ještě dvě fota nového přírůstku na ostrém slunci ( které jim však příliš nelichotí ) a nebojte se, pro dnešek dost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Ještě dvě fota nového přírůstku na ostrém slunci ( které jim však příliš nelichotí ) a nebojte se, pro dnešek dost. Tak toto sú asi jediné Panerai, ktoré sa mi páčia. Fakt pekné. A na tom ostrom slnku im to svedčí Ja takto, v izbietke pri kávičke pri menšom svetle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Ještě dvě fota nového přírůstku na ostrém slunci ( které jim však příliš nelichotí ) a nebojte se, pro dnešek dost. Paradne 88ičky...velka gratulacia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Ide sa na nedelnu vychadzku niekam na kavicku...cely vikend aquace od Citizenu ale teraz prezute na Paneraj <br /> Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 ...to je zase neděle.Chlapi, hadr patří leda do kýble. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Já přemýšlím že taky jeden NATO hadr objednám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 dokonaly pamy Maxi..... Nový přírůstek. Po 3 měsících prvních pár volných chvilek a už to zase skončilo hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Já přemýšlím že taky jeden NATO hadr objednám. Však jo, objednej si celé balení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdyby si nevěděl kde to objednat, tak já mám pořád kontakty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 392 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Ještě dvě fota nového přírůstku na ostrém slunci ( které jim však příliš nelichotí ) a nebojte se, pro dnešek dost. Pěkné.To je Hirsch Terra nebo tento PAM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Však jo, objednej si celé balení. 52ecc29b251cbdb8df930000.jpg Kdyby si nevěděl kde to objednat, tak já mám pořád kontakty... Ten je libovej. To je to nový nanovlákno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky