Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

jj trefa :-)

Dlouho jsem tam nebyl, uz maji hotovej ten mrakodrap vedle?

Abych nebyl off topic, z dnesni prochazky... Novej remen je skoro jak novy hodky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dlouho jsem tam nebyl, uz maji hotovej ten mrakodrap vedle?

Abych nebyl off topic, z dnesni prochazky... Novej remen je skoro jak novy hodky

Byl jsem tam vloni a letos, a ta vystavba mrakodrapu se vubec nepohla, je pořád rozestavěný, aktuální foto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

To je foto jak z reklamniho prospektu, super! :)

Díky

To je skvost...

Jsou nádherné, když se na tu fotku dívám, divím se proč je nenosím. Strašně jsem je chtěl a teď se bojím abych je nepodřel a zůstaly furt jako nové. Inu magor.

Odkaz ke komentáři

Ještě dvě fota nového přírůstku na ostrém slunci ( které jim však příliš nelichotí ) a nebojte se, pro dnešek dost. :lol2:

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Ještě dvě fota nového přírůstku na ostrém slunci ( které jim však příliš nelichotí ) a nebojte se, pro dnešek dost. :lol2:

Tak toto sú asi jediné Panerai, ktoré sa mi páčia. Fakt pekné. A na tom ostrom slnku im to svedčí :)

Ja takto, v izbietke pri kávičke pri menšom svetle.

Odkaz ke komentáři

Já přemýšlím že taky jeden NATO hadr objednám.

Však jo, objednej si celé balení.

Kdyby si nevěděl kde to objednat, tak já mám pořád kontakty...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...