Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Pěkné.

To je Hirsch Terra nebo tento PAM?

Díky. Je to ten originál Pam. Před rokem jsem si jej koupil jako náhradní ke 423 a nakonec jsem ho nikdy nepoužil.

Je sice 26 mm, ale nakonec jsem ho tam narval. I když vidět to je. Jak nemám rád krokodýly, nejhezčí jsou na tom origo hnědém krokoušovi. V tom horku jej ale raději šetřím, jelikož vzhledem k faktu že je na překlápěčku tak není v místech spony moc bytelný.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem myslel, ze to je tema koncovkama, ze bych je trochu scvaknul. Jake jsou ty hrubsi? Kde se to da koupit?

Já je koupil za šílenou cenu u Moučky, což je Ti ale k ničemu. Přeměřil jsem je a mají cca 1,9 mm průměr. Piny teď nevím, ale parádně sedí a nekvedlají se. Asi budou pasovat i tyhle. Na ebayi jich je taky hodně.

Odkaz ke komentáři

Soukromý tryskáč už nějakou dobu máme, tak bych si k němu měl konečně pořídit i nějaké parádní pilotky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

tohle je presne to, co si predstavim, kdyz premyslim o remenu z krokodýla. dokonalost...

Díky. Je to ten originál Pam. Před rokem jsem si jej koupil jako náhradní ke 423 a nakonec jsem ho nikdy nepoužil.
Je sice 26 mm, ale nakonec jsem ho tam narval. I když vidět to je. Jak nemám rád krokodýly, nejhezčí jsou na tom origo hnědém krokoušovi. V tom horku jej ale raději šetřím, jelikož vzhledem k faktu že je na překlápěčku tak není v místech spony moc bytelný.

Odkaz ke komentáři

Neuvěřitelně krásné,

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...