Honza.manta Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Však jo, objednej si celé balení. 52ecc29b251cbdb8df930000.jpg Kdyby si nevěděl kde to objednat, tak já mám pořád kontakty... Kde se k tomu objednávají spony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Vypadalo to na pořádný déšť, nakonec se povedl pěkný cyklovýlet se zastávkou na koupališti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Tuhle kombinaci mám vázně rád . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Pěkné.To je Hirsch Terra nebo tento PAM?Díky. Je to ten originál Pam. Před rokem jsem si jej koupil jako náhradní ke 423 a nakonec jsem ho nikdy nepoužil. Je sice 26 mm, ale nakonec jsem ho tam narval. I když vidět to je. Jak nemám rád krokodýly, nejhezčí jsou na tom origo hnědém krokoušovi. V tom horku jej ale raději šetřím, jelikož vzhledem k faktu že je na překlápěčku tak není v místech spony moc bytelný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Seika v akci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 filo-boxer: nechce to jiné stěžejky? Mně to taky takhle odstává, když tam dám tenké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Ja jsem myslel, ze to je tema koncovkama, ze bych je trochu scvaknul. Jake jsou ty hrubsi? Kde se to da koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 ND Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 štajny za červenom žralokovy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Este jedna predbourkova. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Ja jsem myslel, ze to je tema koncovkama, ze bych je trochu scvaknul. Jake jsou ty hrubsi? Kde se to da koupit?Já je koupil za šílenou cenu u Moučky, což je Ti ale k ničemu. Přeměřil jsem je a mají cca 1,9 mm průměr. Piny teď nevím, ale parádně sedí a nekvedlají se. Asi budou pasovat i tyhle. Na ebayi jich je taky hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Soukromý tryskáč už nějakou dobu máme, tak bych si k němu měl konečně pořídit i nějaké parádní pilotky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Já je koupil za šílenou cenu u Moučky, což je Ti ale k ničemu. Přeměřil jsem je a mají cca 1,9 mm průměr. Piny teď nevím, ale parádně sedí a nekvedlají se. Asi budou pasovat i tyhle. Na ebayi jich je taky hodně.Diky, kouknu a vyzkousim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 tohle je presne to, co si predstavim, kdyz premyslim o remenu z krokodýla. dokonalost...Díky. Je to ten originál Pam. Před rokem jsem si jej koupil jako náhradní ke 423 a nakonec jsem ho nikdy nepoužil.Je sice 26 mm, ale nakonec jsem ho tam narval. I když vidět to je. Jak nemám rád krokodýly, nejhezčí jsou na tom origo hnědém krokoušovi. V tom horku jej ale raději šetřím, jelikož vzhledem k faktu že je na překlápěčku tak není v místech spony moc bytelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 2 MaxT: ty 088 ti chválím... Dobrá volba...Já měl dnes digineděli, vlastně celý víkend... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Este stale na mori. Co citam, co je na Slovensku, tak este nacas ostaneme... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 najnovsie :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Odpolední blbnutí 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Díky. Je to ten originál Pam. Před rokem jsem si jej koupil jako náhradní ke 423 a nakonec jsem ho nikdy nepoužil.Je sice 26 mm, ale nakonec jsem ho tam narval. I když vidět to je. Jak nemám rád krokodýly, nejhezčí jsou na tom origo hnědém krokoušovi. V tom horku jej ale raději šetřím, jelikož vzhledem k faktu že je na překlápěčku tak není v místech spony moc bytelný. Neuvěřitelně krásné, 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Odpolední blbnutí Kde jsi vzal bublinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky