Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Díky. Je to ten originál Pam. Před rokem jsem si jej koupil jako náhradní ke 423 a nakonec jsem ho nikdy nepoužil.

Je sice 26 mm, ale nakonec jsem ho tam narval. I když vidět to je. Jak nemám rád krokodýly, nejhezčí jsou na tom origo hnědém krokoušovi. V tom horku jej ale raději šetřím, jelikož vzhledem k faktu že je na překlápěčku tak není v místech spony moc bytelný.

Zhmotnená dokonalosť.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kecas - si psouchal do vody!  :lol2:

To snad není možné, ponořit hodinky na ruce, pouštět si "nějak" bubliny a ještě fotit.

Jirko, máš to moc pěkné!

----------------------------------------------

Páteční vážení na NATU.

Kolega mi zvážil kávu a zjistil jsem, že používám 18g na porci místo standardníchj 7g.

(používám French presss)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Dnes celý den v jednom kole. Až z toho vidím dvojitě... (když přimhouříte obě oči, je ta fotka 3D)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem bacil.357
Odkaz ke komentáři

Dávám si tak cca 1,5 dcl.

Kolega mi říkal, že normální je 7g pro presso.

7g na espresso je OK, ale na 30ml. Samozřejmě čím víc vody tím násobíš. Takže jestli si dáváš na 150ml 18g kávy, tak to máš (dle standardů) ještě slaboučký  ;)

jedna starší s Ranciliem  :)

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...