tenge Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Kde jsi vzal bublinky?že by samotvorba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Kde jsi vzal bublinky?Pri rychlem ponoreni vznikaji bublinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 (upraveno) Pri rychlem ponoreni vznikaji bublinky kecas - si psouchal do vody! Upraveno 3. srpna 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 kecas - si psouchal do vody! Volove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 dnes vecer Fky, neviem neviem ci vydrzia aj ranne obliekanie... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Díky. Je to ten originál Pam. Před rokem jsem si jej koupil jako náhradní ke 423 a nakonec jsem ho nikdy nepoužil. Je sice 26 mm, ale nakonec jsem ho tam narval. I když vidět to je. Jak nemám rád krokodýly, nejhezčí jsou na tom origo hnědém krokoušovi. V tom horku jej ale raději šetřím, jelikož vzhledem k faktu že je na překlápěčku tak není v místech spony moc bytelný.Zhmotnená dokonalosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 kecas - si psouchal do vody! To snad není možné, ponořit hodinky na ruce, pouštět si "nějak" bubliny a ještě fotit.Jirko, máš to moc pěkné! ----------------------------------------------Páteční vážení na NATU. Kolega mi zvážil kávu a zjistil jsem, že používám 18g na porci místo standardníchj 7g.(používám French presss) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 já používám na frenchpress nějakých 15-17gramů, když koukneš na video Doubleshotu tak oni tam mají 30g na 470ml vody, tedy na jeden hrnek cca 250ml to je akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 já používám na frenchpress nějakých 15-17gramů, když koukneš na video Doubleshotu tak oni tam mají 30g na 470ml vody, tedy na jeden hrnek cca 250ml to je akorát Dávám si tak cca 1,5 dcl.Kolega mi říkal, že normální je 7g pro presso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 (upraveno) Dnes celý den v jednom kole. Až z toho vidím dvojitě... (když přimhouříte obě oči, je ta fotka 3D) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. srpna 2014 uživatelem bacil.357 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Prostě Moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 nemaj chybu... Prostě Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 (upraveno) Dávám si tak cca 1,5 dcl.Kolega mi říkal, že normální je 7g pro presso. 7g na espresso je OK, ale na 30ml. Samozřejmě čím víc vody tím násobíš. Takže jestli si dáváš na 150ml 18g kávy, tak to máš (dle standardů) ještě slaboučký jedna starší s Ranciliem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. srpna 2014 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Zálesácký chrona s hromadou obdivovatelů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 nejsou vubec spatny... Zálesácký chrona s hromadou obdivovatelů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Seiko MM300Včera, dnes i zítra. Je to tu teď děsná masovka, ale asi právem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Opat je tu pondelok...ranna kava vypita. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Dobré ránko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Pri pondeli PO 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Monday Monday, so good to me... Všem fajný začátek týdne přeju... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky