worm007 Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Dobre rano Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 7g na espresso je OK, ale na 30ml. Samozřejmě čím víc vody tím násobíš. Takže jestli si dáváš na 150ml 18g kávy, tak to máš (dle standardů) ještě slaboučký jedna starší s Ranciliem Díky za uklidnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Svítání nad Prahou - bohužel jen mobilem, tak ostrosti nejsou nic moc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 vydrzali Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Triton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 moje nové :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Seikó Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuclik Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 (upraveno) Kua jsem dnes šel do práce s tím, že nepojede síť a tak aspon budu kolegiální a pomůžu dělnictvu se stěhováním, místo válení se doma. Síť jede a já sedím v kanclu ošacen jako drban :-( Upraveno 4. srpna 2014 uživatelem Stuclik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 (upraveno) Nemají chybu Marceli, dík. Edit: přidání druhé fotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. srpna 2014 uživatelem martar 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Moony... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 já pořád stejně a jsou opravdu fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 dnes vintáž Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 (upraveno) Home office.A prestavam je uz merit - at s nima delam cokoliv a mam je na ruce 24/7 (nejsem 'odkladaci' typ ), denni odchylka je neustale +5s... zadny prostor pro spiklenecke teorie o odflaknutem obycejnem vykostenem ETA kalibru v zakladnim provedeni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. srpna 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Dnes to mám s decentním proužkem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 siwi, toto mi nerob ked mam v praci fortisky a hydry su doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 (upraveno) Kdyz jsem zde videl Peopleovy Multiforty na meshi tak jsem ho objednal pro me OStáry. Diky za inspiraci. V zime remen, jaro na tahu, v lete mesh :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. srpna 2014 uživatelem Toblin 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 siwi, toto mi nerob ked mam v praci fortisky a hydry su doma... Se aspoň budeš víc těšit domů Ale Fortisky jsou přece taky pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Ale hej, je to ako so zenami, kazda je svojim sposobom dobra, ale kde je laska, tam je to lepsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 R. E. II + H. P. G. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Včera Zell Am See, pak výjezd na GG a dnes už relax pod GG. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky