Liqid Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Ja neviem, mne to také zlé nepríde Chtělo by to nějaká barevnější a veselejší NATO, tehle army-style se k nim moc nehodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 No ja mám SBGA003 (čierny ciferník), toto je skôr ukážka tvar puzdra + ručky, či to s NATO remeňom ide dohromady. Mne sa to celkom páči, ovšem miestna komunita to vidí dosť inak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 cely den 312... Sent from my iPhone using TapatalkToš to je celý tata! No snad z toho vyroste... já po dobrý chálce ze dva válce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Toš to je celý tata! No snad z toho vyroste... já po dobrý chálce ze dva válce... vole :-D btw. Ty precisty jsou bombový... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 dneska jsem je svezl brněnskó šalinó Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 solničky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 (upraveno) Drobná změna řemene, nějak mi ta struktura plátna sedí k potápkám líp než carbon. Díky FraKovi za pomoc . Upraveno 5. srpna 2014 uživatelem prischera 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 V hokně.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Singulary při venčení Divočáka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 ...trošku si ty hodinky ponížil. Je to strašné. tico1-je to hrozný Podobný avatar, podobně kritický pohled na NATO.Já naopak myslím, že to nevypadá zle. ----------------------------------------------------------------------Já pořád R. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Vit-ja mam nato rad,ale v tomhle pripade mi to nesedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Vit-ja mam nato rad,ale v tomhle pripade mi to nesedne. NATO by možná nebylo tak hrozný, ale ZULU s těmi obřími poutky je na těchhle hodinkách hrůza...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Jj ty poutka sou blby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Onehdá pred rokmi ma tu kamenovali ked som fujkal nad patekmi na nato. Miestna smetanka mala argumenty v style "ma na to tak moze". Cize odpovedou mily tico nech ti je univerzalna otazka "preco si pes lize ftaka?" aj so vsetkymi dosledkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Už ste ma dožrali, objednávam NATO S lešteným hw a menšími pútkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Si barbar a prznitel krasy. ..keby mali 24mm a dlzku aspon 25cm tak posli SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Ja neviem, mne to také zlé nepríde Tohle fakt nefunguje ani fungovat nebude. Zkousel jsem nato hadr i kuzi na seika scvs kdyz sem mel a vzdy to vypadalo bidne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 dnes v Petrovicich u Susice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Beru Pam 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Nějaká kila jsou zas nahoře. Je třeba začít makat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky